writing-img

prosim za svetovanje

clock-img

10.09.2009, 21:50

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Prosim za en nasvet.

sem brezposelna, velikega začetnega kapitala si ne morem privoščit, bi pa začela z manjšimi naročili in potem postopoma,... če mi rata kej več.

kakšen prostor moram imet? ( živilska dejavnost) Kaj mi se bolj splača odpret popoldansko dejavnost, ali sp? Ali je pri sp-ju več komplikacij z papirji? Kaj je najbolj na izi.

A je problem z inšpekcijo in kaj je treba imet katere dokumente za živilsko dejavnost?

Naj povem, da ne bo to moj vir dohodka, ker imam namen začet postopoma in z malim.

če se le da, bi raje kot , da mi limate linike, če mi lahko kdo na enostaven način napiše kam in kako.

kam se moram it pozanimat za te zadeve?

Najlepša hvala za vso pomoč, za naročila se bom pa priporočila kasneje.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

10.09.2009, 22:22

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Na točkah e-vem, ti sve uredijo glede s.p.-ja ipd. Drugače pa popoldansko obrt lahko imaš samo pod pogojem, da si zaposlena in se ti prispevki že plačujejo z drugega naslova (plače), v nasprotnem primeru pa moraš odpreti s.p.

clock-img

10.09.2009, 22:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ja vem, da moraš bit zaposlen za popoldnasko obrt, bi pa mož odprl.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem