writing-img

prosim za vaša mnenja

clock-img

18.10.2005, 12:54

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Pozdravček punce,

včeraj bi morala dobiti user posted image . Danes zjutraj opravim test, baby check mini. Na začetku se ni pokazala nobena črtica, potem pa obe. Testna je bila zelo šibka, ma vidna. Kaj menite? Občutek imam, kot da se bo user posted image , kar hitro prikazala.

clock-img

18.10.2005, 13:01

clock-img

lex

pencil-img

6532

Upam, da si user posted image ! Poizkusi narediti še kak test. Jaz sem naredla Clear blue, tako da s tem nimam izkušenj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.10.2005, 13:07

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Ja, verjetno bom kar morala še en test izvesti - jutri zjutraj, če se mi danes ne prikaže.
Pa še to mi je ful nenavadno - ponavadi me že en teden pred nepričakovano M bolijo prsa, tokrat pa ne..

clock-img

18.10.2005, 13:07

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Če sta bile obe, sta bile obe...ni pardona,čestitke!!!!!!!!!!! Pa vseeno jutri kupi še clearblue in potrdi situacijo, da ne bomo vse jokale!

Lep pozdrav! K

clock-img

18.10.2005, 13:08

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ta test sem naredila tudi jaz, ko mi je izostala M in je bilo bolj slabo vidno. Naslednji dan sem naredila še enega in se je že bolje videlo. Tretji dan sem naredila še CB test, ki je prav tako potrdil nosečnost.
Več je nosečniškega hormona, bolj je črtica vidna...
Mislim, da bo kar držalo.user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

18.10.2005, 13:16

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Joj, ko bi tako bilo. Ja, vidni sta obe, vendar testna zelo slabo vidna. Bom videla še jutri zjutraj. Občutek imam, kot da jo bom dobila danes.

Čudno mi je tudi to, da se hitro nista pokazali dve črtici, ampak je kar trajalo. Mislila sem, da test ni o.k. Ponavadi se ta kontrolna črtica kar hitro prikaže.

clock-img

18.10.2005, 13:20

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Poskusi jutri z Baby Check (ampak ne mini - meni ni ta test všeč, ker nimam niti kaj držat v rokah, pa tisti trakec lepenke??!!Brez veze).Stane okrog 950 SIT, ceneje kot CB (1.650 SIT), čeprav mi je ta najbolj pri srcu.Jaz sem najprej naredila z BC (v soboto) in danes še CB. + se je narisal v minutki.Ni dvoma, sem srečka user posted image .Upam, da tudi tebi pokaže isto.Srečno! user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

clock-img

18.10.2005, 14:15

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Meni so se tudi pokazali user posted image  vendar po 2 dnevih z Clear bluem test negativen. Tudi krvni . Vzemi še CB za ziher.

clock-img

18.10.2005, 14:41

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Na Baby Check mini se rezultat odčita po preteku 3-5 minut - kolikor se spomnim, tako piše v navodilih.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

19.10.2005, 01:31

clock-img

Marateja

pencil-img

3

user posted image user posted image user posted image  vse čestitke!!!! Vseeno pa se še enkrat prepričaj.

clock-img

19.10.2005, 06:27

clock-img

Marina 1

pencil-img

55

Pozdrav.Ja po moje je dobro naredit še test CB in če bo še ta pozitiven potem je pa to to in boš user posted image
Sicer pa pravijo ne glede na intenzivnost obarvanih črtic,če sta na testu vidne obe črtici potem je prišlo do zanositve.
LP Marinauser posted image in srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem