writing-img

prosim za vaše mnenje

clock-img

30.12.2005, 20:02

clock-img

ELCA

pencil-img

37

halo mene pa neki zanima jaz sem imela pred 40 dni spontani splav in vsi so mi rekli da bi morala počakati 6 mes. do ponovne zanositve. 6.1.sem naročena pri svoji gin.ampak moja user posted image zamoja že tri dni in me skrbi da sem noseča pa me zanima če katera ve ali bo to vredu malo me skrbi da nebo kaj narobe a otroka si zelo želim. če je katera imela podoben primer prosim za pomoč! hvala

clock-img

30.12.2005, 23:11

clock-img

biba77

pencil-img

3943

V katerem tednu pa si imela ss?
Ce je bilo bolj na zacetku nosecnosti in ciscenje ni bilo potrebno, potem ne potrebujes 6-mesecne pauze (po Pusenjaku).

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

31.12.2005, 10:06

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Moja svakinja je imela ss v  tednu, G ji je svetovala premor ene M, zanosila je brez premora, zdaj ima pa doma 7 tednov starega zdravega fanta

clock-img

31.12.2005, 10:29

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ja če je prišlo do spontanega splava, brez čiščenja, potem ni potrebno čakati-vsaj tako so meni rekli...jst sem imela aprila splav, zanosila junija in je bilo vse ok! drugače pa itak vsak drugače reče-eni 1 mesec, eni 3, tisti zdravniki, ki so starejši pa 6 mesecev(tako je včasih držalo)!

clock-img

31.12.2005, 10:45

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Joj punce tudi meni dajte pomagati tudi jest sem vam zastavila isto vprašpanje kot naša Elca.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem