writing-img

prostor za piknik

clock-img

25.04.2007, 09:49

clock-img

urška

pencil-img

3136

dajte mi prosim pomagat: organitirat moram en piknik, najverjetneje za 50 ljudi ali celo več. nekje v ljubljani oz. bližni okolici.

kam se čmo spravit? jaz poznam samo mostec, pa še to samo po imenu in niti ne vem kje dobit kakšno tel. št.

hvalauser posted image

clock-img

25.04.2007, 14:00

clock-img

triša

pencil-img

550

FUl faj je v Starem malnu na Vrhniki, zraven teče potoček ali pa Kamniška bistrica, tam je plac, maš žar in klopce tudi streho če je dež.

clock-img

25.04.2007, 17:24

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ena brunarica je pod Šmarno goro. Pa fajn sta tudi Zajčja dobrava in Črnuška gmajna. Na koga se pa obrniti, pa žal ne vemuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

25.04.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

Uf, science fiction ze skoraj. Ce imas v mislih junij ali se slabse-maj, si mal prepozna.

Drugace imas pa se piknik prostor Lukš (Podutik), potem Skok sport ob Savi v Tacnu (vsi majo kontakte na netu), Zajcjo dobravo (drago), ... Ce ti pa uspe dobit stevilko za Isko vas, se pa priporocam.

Aja, brunarica Bizovik je do 50 oseb ..

Veliko srece pri iskanju user posted image

LP, Ribica

clock-img

26.04.2007, 08:18

clock-img

urška

pencil-img

3136

grem zdej v akcijo, pa da vidim kaj dobim.

vem, da sem že najbrž malo pozna, ampak zdej sem se "prostovoljno" javla, tko, da moram nekako speljat.  vsi so se valda samo do zadnjega pogovarjali da bi blo fajn če bi meli piknik. user posted image nardit pa čim manj

hvala mačke. če dobim kakšno pametno številko valda objavimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem