cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

provokacija na penicilin

clock-img

06.12.2009, 18:44

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

to, da pod zdravniškim nadzorom otrok dobiva penicilinski AB od majhne, do polne doze mi je jasno, vendar midve nebove  hospitalizirani, pač pa bomo delali provokacijo ambulantno tako, bove pa prihajale 2 dni zapored za 8 ur v B. prosim za točen opis.

clock-img

07.12.2009, 09:27

clock-img

Jenn73

pencil-img

30

Naša triletnica je to dala skozi pomladi. Prvi dan smo bili v ambulanti sedem ur, drugi dan štiri. na srečo ni bilo reakcije. Vsako uro  (ali dve) je prejela žličko ospena, zdravnica jo je vsako uro pregledovala. Zvečer, ko smo šli domov, smo dobili navodila, kaj opazovati in sirup Aerius ter medrol za slučaj alergije.  Naslednji dan enako in potem še do konca tedna ospen na osem ur. Se mi je smilila, ker smo ji dajali antibiotik, pa sploh ni bila bolna. V tem času ni hodila v vrtec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem