cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prozoren dežnik

clock-img

02.09.2005, 09:56

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Zanima me če je katera ped kratkim videla da kje prodajajo prozoren otroški dežnik. Če je bi bila zelo vesela če mi lahko sporočite kje ga prodajajo, da ne bom obletala cele Ljubljane z dvema otrokoma.
Hvala za v naprej

clock-img

02.09.2005, 10:09

clock-img

mamci

pencil-img

179

joj, meni so tudi ful všeč in imam (modrega prozornega),ampak otroških nisem pa nikjer zasledila. Si pogledala Baby center ali Ariel?

če najdeš prosim sporoči.

clock-img

02.09.2005, 13:12

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

zivjo!
jaz imam prozornaga belega in sem ga kupila v palmanovi v italiji. ampak ni preveč velik tako, da ga lahko ima tudi otrok.
lp

clock-img

02.09.2005, 14:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih videla prejsnji teden na mariborski tržnic... če ti kaj pomaga?

clock-img

02.09.2005, 20:23

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

ja men so tud všeč

clock-img

02.09.2005, 22:54

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Zakaj pa prozoren, a da lahko dež opazuješ ko pada ?
Jaz nikoli ne uporabljam dežnika, prav sovražim jih, pa sploh ne vem zakaj

clock-img

03.09.2005, 09:45

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Punce hvala za odgovore. Italija mi je predaleč,Maribor prav tako. Zato sem se včeraj podala v akcijo po Ljubljani in ga našla za Bežigradom v plavi laguni.Imeli so samo še 4 kom. no zdej jih imajo samo še 3.
Zakaj prozornega?....moja nečakinja je videla da ima moja hči modri prozoren dežnik in ji je bil zelo všeč(paš malo drugačen).No jutri pa praznuje rojstni dan in sem ji ga kupila,ker vem da se samo knjige ne bo razveselila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem