writing-img

prsa-različno velike

clock-img

02.04.2008, 10:36

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Oj.

Upam, da sem na pravi temi.
Imam en problem, oz. ne vem ali je ali ni. Stvar je v tem, da imam levo dojko kar precej večjo od desne zdaj pa ne vem a je kaj lahko narobe. Saj vem da je vedno ena malo večja od druge ampak pri meni je kar precejšna razlika. Ko sem si jih pregledala sicer nisem nič zatipala, zdaj pa ne vem ali naj grem k zdravniku, ker nočem delat panike prehitro.

Prosim za kakršenkoli nasvet ali mnenje.

Pozdravček

< Sporočilo je popravil Špelca21 -- 2.4.2008 10:37:08 >

clock-img

02.04.2008, 10:43

clock-img

novopecena

pencil-img

840

kot sama praviš je normalno da je ena večja od druge. Gre se pa za tvoje zdravje in mislim da greš lahko brez slabe vesti do dohtarja pa prašaš-če ne drugega boš ti pomirjena-saj zato pa so tam da se imaš na koga obrnit

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

02.04.2008, 11:26

clock-img

vesel

pencil-img

770

kot sama praviš je normalno da je ena večja od druge. Gre se pa za tvoje zdravje in mislim da greš lahko brez slabe vesti do dohtarja pa prašaš-če ne drugega boš ti pomirjena-saj zato pa so tam da se imaš na koga obrnit

Se podpišem!
Sicer pa imam tud js d.dojko malo manjšo kot levo--to je normalno.Mogoče pri meni ni toloko izrazito vidno.

druzina je zame vse!!

clock-img

02.04.2008, 11:28

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Hvala za malo tolažbe. Samo ne vem, ker jaz imam levo dojko za 1/2 večjo od desne. Verjetno se bom šla pokazat zdravnici, če ne drugega da bom bolj mirna.

< Sporočilo je popravil Špelca21 -- 2.4.2008 11:29:02 >

clock-img

02.04.2008, 13:08

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ja pa kaj imaš ti to večjo že skoz, ali se ti je zdaj povečala?  ker če imaš skoz tak, potem pomoje je vse OK, če pa se ti zdaj povečala pa nekaj ni vredu. Po moje no.

clock-img

02.04.2008, 13:17

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Čisto prav si napisala, to je čisto normalno. Pred porodom (oz. pričetkom dojenja) se pri meni niti ni opazilo, kakšnih 6 tednov po porodu pa je postalo bolj izrazito - desna je večja kot leva. Mislim, da ti zaradi tega ni treba k zdravniku, razen če bi kaj zatipala.

clock-img

02.04.2008, 14:03

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Razlika je bila že prej samo zdaj je še bolj opazna. Ne vem mogoče tudi zato, ker sem zdaj v zadnjih 3 mesecih shujšala, ker noseča nisem niti nimam otrok še. Ful vam hvala ste me zelo potolažile.

clock-img

02.04.2008, 15:18

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

imam isto težavo in meni je zdravnica rekla, da je to normalno, dokler ni ena večja od druge za številko košarice.

clock-img

02.04.2008, 18:39

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

To je normalno, tudi sama imam levo nekoliko večjo od desne. Res pa je, da imam zdaj ko sem noseča probleme, ker sta tako zrasli, da me včasih kar pošteno bolita user posted image

clock-img

03.04.2008, 08:14

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

imam isto težavo in meni je zdravnica rekla, da je to normalno, dokler ni ena večja od druge za številko košarice.

Uh no pol pa očitno res ni nič narobe, ker za celo št. košarice pa ni večja. user posted image

Hvala vsem za mnenja in tolažbo.

Pozdravček

clock-img

03.04.2008, 12:40

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

to ni nič narobe, sploh če si zdaj shujšala - se pač bolj vidi razlika. Jaz si najraje kupujem modrčke z onimi blazinicami in potem jo pri eni košarici dam ven, v drugi pa jo pustim user posted image - tak da veš, da imam veliko razliko med velikostmi.

clock-img

03.04.2008, 13:25

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

U Kaliope dobra fora tole z modrčkom. bom tud jst to začela prakticirat ker mi je res smotan k mi večina modrcov čudn stoji.user posted image

clock-img

03.04.2008, 15:16

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

to ni nič narobe, sploh če si zdaj shujšala - se pač bolj vidi razlika. Jaz si najraje kupujem modrčke z onimi blazinicami in potem jo pri eni košarici dam ven, v drugi pa jo pustim user posted image - tak da veš, da imam veliko razliko med velikostmi.

Tudi jaz rešujem ta problem na enak način user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem