writing-img

prsa

clock-img

09.10.2006, 17:12

clock-img

Anonimen

odkar sem nehala jemati Kt me bolijo..  tega je že dva meseca. na dotik pa sploh ful, se sploh ne morem dotakniti.. no, tko je blo dva meseca, sedaj zadnjih par dni, pa vse po starem.. nič ne bolijo, na dotik so čist ok..jutri bi mogla dobit user posted image . a je imela katera podoben primer??

clock-img

09.10.2006, 17:37

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Mene tudi boli vse možno odkar ne jem več kt, mi je čist zmešalo hormone. Pa boljše da ti ne povem kaka sem v obraz - ko najhujša pubertetnica user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

09.10.2006, 20:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

na dotik pa sploh ful, se sploh ne morem dotakniti

Sem imela isto na začetku nosečnosti.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.10.2006, 22:38

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Mislim da niste navajene PMS-a , ce lahko tako recem, ker z KT niste tako fejst cutile. Sama sicer nisem nikoli jemala KT, ampak ko je prijateljica nehala z jemanjem, jo je pravtako vse bolelo. Sedaj ko je pa telo prepusceno samemu sebi, pa pride vse na plano. Po mojem je mozno user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem