writing-img

prsa

clock-img

26.01.2007, 17:49

clock-img

nejčica1

pencil-img

14

Imam že dober teden boleča prsa, zadnjouser posted image  sem imela 8.1. Vedno sem imela kakšne slabe pet dni pred user posted image  bolečine, vendar ne tako močne kot jih imam sedaj. Kaj mislite, upam da ni to vse samo od psiheuser posted image . Naslednjo ne pričakujem okrog 2.2. Upam na najboljše.user posted image

clock-img

26.01.2007, 17:53

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Mene prsa bolijo čist različno. Včasih en teden pred pričakovano menstruacijo, včasih šele kak dan prej.

Držim pesti, da so bolečine povezane z user posted image .

Držim pesti, da zagledaš magični + user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

clock-img

26.01.2007, 17:53

clock-img

Valery

pencil-img

34

Hej Nejčica1!
Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da sem prejšnji mesec imela prsi tako nabrekle in prav trde kot še nikoli tako, da sva z dragim že mislila, da je uspelo, po treh dneh zamude pa se je prikazalauser posted image , pa še ta boleča.
Upam, da bo pri tebi kaj drugače.Držim pestiuser posted image !
Lp, Valery

clock-img

26.01.2007, 20:32

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image ja jaz ti tudi želim ,da bi zagledala user posted image user posted image ,samo upam,da ne boš  razočarana.Ne vem koliko imajo dojke veze pri znakih nosečnosti,jer jaz jih nisem prepoznala,ker so me bolele pred vsako menstruacijo.A vsaka ženska ima drugače,zato držim pesti zate in če si user posted image nam to sporoči!!!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

26.01.2007, 20:58

clock-img

upica

pencil-img

184

Držim pesti, da te bodo prsi bolele vsaj 20 dni (vse skupaj, od danes torej še vsaj 12 dni, če sem prav izračunala) in da ti potem lahko čestitam za user posted image .

clock-img

26.01.2007, 21:30

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ja, ko bi človek lahko s testom ločil še prave znake in s psiho pogojene znake, da bi vedel pri čem je, a ne?
Želim ti, da so tvoji znaki pravi in da te vodijo do user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2007, 22:25

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Tudi jaz ti držim pesti,da so ti znaki pravi in napovedujejo user posted image .
Veš,kar se tiče znakov je tako različno in zelo podobno tistim pred user posted image ,da je težko karkoli reči.Vsekakor ti želim,da so tvoji znaki posledica user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

29.01.2007, 20:29

clock-img

nejčica1

pencil-img

14

Bolečina v prsih je popustila tko da zdaj lahko sam še čaka kdaj dobimuser posted image . Potem pa veselo spet na delo na čimprejšnjeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem