cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prsim a nasvet-mnenje

clock-img

27.10.2008, 12:49

clock-img

Anonimen

sem v 6t user posted image .ginekološki pregled imam pa šele 11.11. me pa skrbi  saj me občasno pilka na desni strani od spod(jajčnik verjetno) češ dan niti ne najbolj čutim ponoči ko se premaknem.
klcala sem že ginekologonjo pa mi je setra rekla da imajo gužvo in da če ne krvavim da potem je že vse vredu.
mene pa vseeno skrbiuser posted image
zanima me če je imela katera tud take težave?skrbi me da nebi imela izvenmaternično nosečnost.
pa brez zamere.

clock-img

27.10.2008, 12:55

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Špikanje v jajčniku ne bi smelo biti nič hudega. Mene je špikalo vedno v času, ko bi (če ne bi bila noseča) imela ovulacijo ali menstruacijo...

Brez skrbi.

clock-img

27.10.2008, 13:03

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Mene je špikalo, zbadalo, bolelo prve tri mesece. Brez skrbi telo se pripravlja na novo težko nalogo - nosečnost. 

clock-img

27.10.2008, 13:03

clock-img

dushka

pencil-img

254

Mene je tudi špikalo, pa ni bilo nič narobe

clock-img

27.10.2008, 13:06

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

To kaj opisuješ ti, so normalni nosečniški znaki...ki ne bodo izginili tako hitro user posted image

clock-img

27.10.2008, 13:10

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

najlepše se Vam zahvaljujem za odgovore.ste me razveselile!
saj me je pikalo prej v obeh pač enkrat edem drugič v drugem...sedaj pa me vedno v desnem.
ne vem mogoče sem preveč pozorna.pač želim si da bi blo vse OK!

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

27.10.2008, 13:12

clock-img

borabara

pencil-img

108

mene je tud tk hecalo vse do 12t kr neki me je štihalo pa vsake tolk časa zabolelo al pa zapeklo!!

lp
nin@

to so baje priprave

clock-img

27.10.2008, 13:19

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jajčniki med nos. nič ne delajo. Vsaj tako mi je rekla G, ko je mene tudi špikalo in tudi na desni. Če bi te pa trebuh bolel in bi imela krče ali krvavitve, pa bi bilo to nekaj drugega.

clock-img

27.10.2008, 13:37

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ja saj trebuh me že tud ene par dni boli...sam mojga fanta tud da ne vem če ni kak viroza.

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

27.10.2008, 16:50

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jajčniki med nos. nič ne delajo. Vsaj tako mi je rekla G, ko je mene tudi špikalo in tudi na desni. Če bi te pa trebuh bolel in bi imela krče ali krvavitve, pa bi bilo to nekaj drugega.

Kaj da nič ne delajo? Dokler posteljica ni razvita in popolnoma funkcionalna izločajo hormone, ki zaščitijo nosečnost. Zato so tud povečani in špikajo in če se kdaj prehitro obrneš malo ali pa precej zabolijo.
Če ne krvaviš in če ni krčev je špikanje čisto normalno in bo minilo - če ne prej po poroduuser posted image user posted image .
user posted image

clock-img

27.10.2008, 17:22

clock-img

byanca

pencil-img

252

tudi mene je na začetku (še do 10 tedna) špikalo, pa je blo vse v redu. baje je to normalno na začetku nosečnosti.

clock-img

27.10.2008, 19:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kaj da nič ne delajo? Dokler posteljica ni razvita in popolnoma funkcionalna izločajo hormone, ki zaščitijo nosečnost. Zato so tud povečani in špikajo in če se kdaj prehitro obrneš malo ali pa precej zabolijo.
Če ne krvaviš in če ni krčev je špikanje čisto normalno in bo minilo - če ne prej po poroduuser posted image user posted image .
user posted image

Ne, jajčniki baje v nosečnosti res mirujejo. Tisto, kar boli tam spodaj je nekaj drugega. Mene tudi boli, še zdaj včasih.

clock-img

27.10.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

Nočem paničarit, pa vendar nič ne škodi, če greš na pregled prej, da izključijo imn.

clock-img

27.10.2008, 20:30

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ne, jajčniki baje v nosečnosti res mirujejo. Tisto, kar boli tam spodaj je nekaj drugega. Mene tudi boli, še zdaj včasih.

Naja30, nočem biti tečna ampak malo si poglej biologijo in anatomijo. Kje misliš da se nahaja rumeno telesce, ki izloča hormone? Na jajčniku! Je pa res da noseča maternica, medtem ko raste in se dviguje v trebuh za sabo vleče jajčnike in jajcevode in to povzroča špikanje in bolečine.
Veš sm babica po poklicu pa nekaj o tem vem!user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem