writing-img

prsna crpalka

clock-img

19.01.2009, 12:42

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

No se to me zanima....Kupila sem si prsno crpalko da si lahko iztisnem mleko in me zanima kako naj jo steriliziram?Ali jo samo v vodo vrzem?Prav tako te nastavke za bradavice?Jih je potrebno sterilizirat?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

19.01.2009, 12:49

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Jaz sem uporabljala parni sterilizator od Tommee Tippeja. 

clock-img

19.01.2009, 12:54

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Ja samo js ne bi kaj kupovala.Kaj lahko kr v vrelo vodo vrzem?Samo a morem cisto vse dele?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

19.01.2009, 13:41

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

user posted image  vse dele in nastavke za bradavice daj v hladno vodo in naj vrejo vsaj 10 min,nastavke prekuhavaj pa kar vsak dan ali vsak drugi dan (splakovanje nastavka z vročo vodo pa po vsakem dojenju in pred dojenjem ),zaradi bakterij,ki lahko povzročijo tudi vnetje dojke user posted image

clock-img

19.01.2009, 13:55

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ko daš vodo prevreti dodaj noteri alkoholni kis, da se ne nabere gor kamen. Prekuha se pa po vsaki rabi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

19.01.2009, 14:06

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

Ti dam prav,da se prekuha po vsaki uporabi in tako je pravilno, (sestra v bolnici mi je rekla da lahko posplakneš z vročo vodo in v bolnici nisem mogla prekuhavati ),mislim pa da je malo mamic da prekuhajo po vsaki uporabi!

clock-img

19.01.2009, 17:18

clock-img

fitzgerald

pencil-img

76

mi smo že v porodnišnici (po navodilih medicinskih sester) sterilizirali (prekuhat ali kako drugače, tam smo imeli sterilizacijsko raztopino) le 1X dnevno, čez dan pa samo razstavili črpalko in splaknili z vročo vodo ter obrisali do suhega.

doma sem na začetku ob vsaki uporabi razstavila in oprala vse dele z detergentom ali pa v pomivalnem stroju, enkrat na dan pa prekuhala, ampak to samo 1. mesec, potem sem sterilizirala vse redkeje, zdaj pa le še peremo (od kakgea 3. meseca dalje)

clock-img

19.01.2009, 22:16

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Jaz črpam že 4 mesece, imam dvojčka in na dan načrpam skoraj 2l mleka ...
Po vsaki uporabi jo umijem z malo detergenta in dobro splaknem. Steriliziram (tako kot flaške) enkrat do dvakrat na teden.... uporabljam sterilizator za v mikrovalovno...

Prve 14 dni smo sterilizirali vse vsak večer, potem pa smo začeli počasi zmanjševat, saj sem zagovornik, da otrok mora živeti z bakterijami - so povsod okoli nas in prej ko se jih navadi, bolje zanj. Itak se bosta pa kmalu plazila okoli in jedla vse živo ... poleg tega pa je tudi kar nekaj dela še s tem (in pri dvojčkih ti vsaka privarčevana minuta pride prav).

Za prekuhavanje na štedilniku žal ne znam pomagat ... predvidevam da se prekuha vse, saj mleko pride so vsakega dela črpalke ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

19.01.2009, 22:39

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Jaz črpam že 4 mesece, imam dvojčka in na dan načrpam skoraj 2l mleka ...
Po vsaki uporabi jo umijem z malo detergenta in dobro splaknem. Steriliziram (tako kot flaške) enkrat do dvakrat na teden.... uporabljam sterilizator za v mikrovalovno...

Prve 14 dni smo sterilizirali vse vsak večer, potem pa smo začeli počasi zmanjševat, saj sem zagovornik, da otrok mora živeti z bakterijami - so povsod okoli nas in prej ko se jih navadi, bolje zanj. Itak se bosta pa kmalu plazila okoli in jedla vse živo ... poleg tega pa je tudi kar nekaj dela še s tem (in pri dvojčkih ti vsaka privarčevana minuta pride prav).

Za prekuhavanje na štedilniku žal ne znam pomagat ... predvidevam da se prekuha vse, saj mleko pride so vsakega dela črpalke ...

kje si nabavila sterilizator za v mikrovalovno?

clock-img

20.01.2009, 07:44

clock-img

ANIME

pencil-img

888

imam od tomme tippee, kupila  v leclerku ...
daš notri in v 8 min je fertik ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

20.01.2009, 22:06

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

imam od tomme tippee, kupila  v leclerku ...
daš notri in v 8 min je fertik ...

dobi se tudi v BC trgovinah. je res fajn. pa še prostoren je. ga lahko fajn nafulaš. user posted image

clock-img

21.01.2009, 08:33

clock-img

nežka

pencil-img

289

Jaz sem uporabljala parni sterilizator za v mikrovalovno. Sem pa črpalko sterilizirala po vsaki uporabi, ravno tako stekleničke in dude.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem