cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pruh in nosečnost

clock-img

19.09.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

Ali je katera v nosečnosti dobila pruh in kakšne je imela težave zaradi tega?
Ali lahko nosečnost poteka normalno, čeprav se ti pojavi pruh?
Prosim za odgovore.Hvala.user posted image

clock-img

19.09.2007, 13:25

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja jaz sem ga dobila-dimeljsko kilo imam.user posted image kar je isti.Sama sem se morala odločiti ali grem na operacijo med nosečnostjo ali kasneje ko preneham z dojenjem.Zdravniki mi niso vedele-hoteli svetovati.pa sem se odločila počakati..sedaj med nosečnostjo mi ne povzroča preveč težav-res mal grdo zgleda ker imam eno celo kepo kao žil na neprijetnem mestu in na čase me malo peče-boli.Drugače me pa ne ovira.Imam 20mesečno hči ki jo vseeno dvigujem in nosim ker drugače ne gre-sem za vse sama-več ali manj.Upam samo da pri porodu ne bodo težave.Če imaš možnost iti na operacijo pejd v nosečnosti,ker po operaciji moraš tri tedne paziti pri dvigovanju in naporu.Jaz si tega ne morem privoščiti ker imam doma otroka in mi dvigovanje ne uide,zato bom počakala.itak imam samo še en mesec do poroda

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem