writing-img

prva kontrola po neuspelem IVF/ICSI

clock-img

18.02.2007, 19:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kdaj greste na prvo kontrolo po neuspelem IVF/ICSI?

Jaz sem se naročila in dobila datum šele v apriluuser posted image . Ne vem...meni se zdi, da bi bilo dobro, če bi nas malo pogledali po prvi M... kaj pa če je kaj narobe. Jaz sem zdaj npr. ravno po prvi M... in me še ful nekaj boli in še vedno špika in... ofkors... še vedno so neki čudni rjavkasti izcedki. Saj vem, hormoni so podivjali... ampak a naj kar tako čakam do aprila?

A imate ve kakšne drugačne izkušnje?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

19.02.2007, 07:36

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pika74!

Jaz po neuspleme ISCI nisem imela nobene kontrole v MB pol več.le pri nasldnji M bi mogla poklicati,da bi mi naredili UZ za začetek IUI preverili jajčnike,ker je ni bilo sem se odločila in sem šla k svoji osebni G na pregled in dala mi je pol tri msece Primolut nor,da sma nazaj uredili ciklus kajti ful se mi je podaljšal.Je pa tudi mene zvijalo pri prvi M ko noro tkole,da so me ponoči peljali kar v MB na kliniko,da so mi šibali injekcije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.02.2007, 09:45

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Živjo Pika74,
tudi mene so najprej dali na april, potem sem pa tako obupano rekla "šele?!" in me je dala na konec marca. Pomaga, če greš osebno tja na naročanje in razložiš v čem je stvar.

clock-img

19.02.2007, 10:24

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Jaz tudi nisem imela nobene kontrole. Samo zmenili smo se za naslednji postopek.

clock-img

19.02.2007, 15:32

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Pika,jaz pa sem takoj poklicala za naslednji postopek...kličem ob M aprila,pa sem kar mail na naročanje poslala in napisala,kako in kaj,pa sem dobila datum 23.3.,probaj poklicat ali pa mail napisat,da imaš naslednji postopek aprila in da naj bi šla prej na razgovor...mogoče te zbašejo na kak datum prej....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem