writing-img

prva pomoč!

clock-img

11.06.2008, 22:44

clock-img

Anonimen

Pa ne me zdaj na zdravje prestavljat, ker jz rabim pomoč takoj in ne čez 1 tedenuser posted image

Pojedla sem tableto z očitno premalo vode, ker se mi je več kot očitno zataknila nekje v požiralniku na poti do želodca. Zdaj me peče, podobno kot peče zgaga, ampak ful peče, kt da mi bo glihkar pljuča razžrlo. Sem čez popila 3 deci vode, pa nč boljš. Zdaj sem pojedla par piškotov, pa še kr nč boljše. Premišljujem, da bi donat pila, da me mehurčki malo požgečkajo po požiralniku...? Al kaj naj naredim? Mater mi tabletarsko!

Prosim samo resne nasvete, ker mi ta moment ni do hecauser posted image

clock-img

11.06.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

user posted image  men se je enkrat takole lekadol prilimal nekje nevemkjeuser posted image Gadan filing,vem ampak tudi jaz sem vse sorte probala pa ni šel nikamor kar dolgouser posted image

clock-img

11.06.2008, 22:51

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Naj te dragi po hrbtu udari, mogoče bo zdrsnila dol. Ampak z občutkom, da ne boš prej ti padla dol!

clock-img

11.06.2008, 22:52

clock-img

Anonimen

sej pomojem se je že raztopila, ker je že 1 ura odkar sem jo vzela...mater me peče user posted image

clock-img

11.06.2008, 22:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

ker mi ta moment ni do heca

Sočustvujem s tabo. Kakšno tableto pa si pojedla (oz mislila pojest user posted image )?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.06.2008, 22:53

clock-img

Anonimen

ma nč, grem probat še na silo bruhat, ker me ful peče. Kt da bi se mi tabasco zataknil...prav grozno

clock-img

11.06.2008, 22:54

clock-img

smrka

pencil-img

3582

kaj pa kak sendvic da pojes, z mal majoneze. Al pa mal kislega zelja?user posted image

clock-img

11.06.2008, 22:54

clock-img

Anonimen

Da ti ne bo kaj razžrlouser posted image

clock-img

11.06.2008, 23:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2008, 23:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

UPAM, DA TI JE OK!!! aha - probi z mal sode bikarbone z vodo, mogoce bo pomagal!

Ali pa bo še hujše.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.06.2008, 23:27

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Res interesantno kaj vse se človeku zgodi...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

11.06.2008, 23:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Res interesantno kaj vse se človeku zgodi...

Mhmmmm....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.06.2008, 00:09

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pa dej bod no pametna, zataknila user posted image   Kvečjemu ti je zaradi premalo vode "obrajsala" požiralnik, zataknila se kar ni. Pokliči dežurno ambulanto, če je tako hudo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

12.06.2008, 06:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa dej bod no pametna, zataknila user posted image   Kvečjemu ti je zaradi premalo vode "obrajsala" požiralnik, zataknila se kar ni. Pokliči dežurno ambulanto, če je tako hudo.

Ja sori na moji pameti, se mi to večkrat naredi z lekadolom (včeraj pa sicer z eno drugo), pa mislim da nisem edina, ker filmsko neobložene tablete - ko so vlažne se primejo sluznice. Če bi me od "obrajsanja" tako peklo bi morala pogoltnit tableto solne kisline...Je pa res, da lekadol ne žge, včeraj me je žgalo ko user posted image

clock-img

12.06.2008, 11:28

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Mi je znanka povedala podobno zgodbo. Ker je imela tako močno angino ni mogla popiti dovolj tekočine in se ji je tableta zalepla na steno črevesja in ko je začela krvaveti sploh niso mogli takoj ugotoviti zakaj.  Je imela ful probleme user posted image .

clock-img

12.06.2008, 12:29

clock-img

Anonimen

no, jz sem včeri nekako le spravila tableto ven, ampak me še danes požiralnik pečeuser posted image Ah bo že bolš...user posted image

clock-img

12.06.2008, 12:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.06.2008, 12:47

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

A pol si šla bruhati?

jaz bom šla kmalu

clock-img

12.06.2008, 12:49

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

no, jz sem včeri nekako le spravila tableto ven, ampak me še danes požiralnik pečeuser posted image Ah bo že bolš...user posted image

Kako ven? A prav zbruhala si jo?

Srm mislila, da se ti je samo zdelo, da te peče. Da je psiha svoje naredila. A potem se ti je prav res zataknila?

clock-img

12.06.2008, 12:51

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

A pol si šla bruhati?

jaz bom šla kmalu

user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

12.06.2008, 12:53

clock-img

Anonimen

ostanek tablete...no...lohk grem tudi v detajle, ampak boste potem me spet ****ale kok sem nagravžna user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:18

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Kofetka, ti kr po domače povej, saj te bomo razumeli. Potem si jo pokakala, a ne?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

12.06.2008, 13:22

clock-img

šlik šlak šlok

pencil-img

16

ha-ha-hauser posted image , no kako si jo ven spravla?user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Kofetka, ti kr po domače povej, saj te bomo razumeli. Potem si jo pokakala, a ne?

Ja, če tebi rata v 1 uro hrano prebavit iz ust skozi danko...pol si deževnik user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem