writing-img

prva zobna pasta

clock-img

26.01.2010, 22:04

clock-img

soncica01

pencil-img

278

zanima me, katero zobno pasto lahko uporablja eno leto star otrok? Do sedaj sem ji umivala samo z vodo, sedaj bi probala s pasto, ki je varna, ker je bo itak tudi nekaj pojedla.

Pa se nekaj me zanima - opazila sem, da ima en zgornji zobek rahlo rumenkast. Kaj mislite, zakaj je to?

Vesela bom vasih odgovorov. Vnaprej vsem hvala lepa.

clock-img

26.01.2010, 22:09

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Lahko da so obloge user posted image Mi smo šli k pedontologinji in me je skor kap, ko mi je rekla, da ima ful oblog user posted image Ona seveda vidi kaj je obloga in kaj ne in zato nam je priporočila pasto z najmanj 500, še bolje pa 1000 (ne vem česa že) fluora user posted image Zdaj imamo oralovo s 500 z Medi pujem in od kar jo imamo, veliko raje umiva zobke, predvsem pa dlje in več pusti. Lahko rečem, daje razlika očitna user posted image Zdaj bom pa kar pasto s 1000 kupila in potem bomo šli na kontrolo user posted image
Oblog se brez fluora ne boš znebila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

26.01.2010, 22:10

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Pri nas smo že od začetka uporabljali Weleda otroško zobno pasto. 

clock-img

26.01.2010, 22:12

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: Lejči

enako

clock-img

26.01.2010, 22:25

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: KT

enako

ta je baje zlo fajn, ker je čisto naravna, samobaje za oblogice žal ni dovolj user posted image Morda bi vprašala pedontologa za nasvet user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

26.01.2010, 23:03

clock-img

trobentic_@

pencil-img

145

Kupi otroško zobno pasto
Saj lahko vsebuje flour.
ne pa dajati v velikih količinah.Daš na ščetko največ v velikosti graha

clock-img

27.01.2010, 07:26

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mi tudi to.

clock-img

27.01.2010, 08:42

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Mi uporabljamo zobno pasto First teeth, kupim jo v lekarni, ker žal naša dva še zmeraj pojesta pasto..Oblogice je starejši tudi imel okoli 1 leta, potem pa so izginile. Kolikor jaz vem, bi bilo dovolj, če bi otrokom samo s ščetko in vodo umival zobe. Kasneje pa je za zdravje zob najpomembnejša prehrana.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

27.01.2010, 10:02

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Imamo navdno otroško zobno pasto oral B, ki se jo dobi tudi v navadni trgovini. Vsebuje flour, ampak ker jo dam gor ravno toliko, da se krtačka malo obarva, ni problema. Sicer je pa potreboval skoraj teden dni, da mi je dovolil z njo oprat zobe. Tako da ne obupaj, če ti ne bo pustila. Potrebujejo nekaj časa, da se navadijo na nov okus.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

27.01.2010, 21:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.02.2010, 21:07

clock-img

nežka

pencil-img

289

Uporabljamo Avalon gel za zobke.

clock-img

01.02.2010, 21:34

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Od kdaj naprej pa ušorabljate zobne paste? Moj ima šele dva zobka in mu jih skušam čistiti z zonim zajčkom...je to dovolj?

clock-img

01.02.2010, 21:51

clock-img

Anonimen

Nam je pedontologinja rekla, da se zobna pasta lahko uporablja od 1 leta dalje in sicer taka ki ima 500ppm natrijevega fluorida ali manj in da se jo da na zobno ščetko samo toliko, da se ščetine malo obarvajo, torej precej menj kot pa je velikost grahovega zrna. Sem potem v Müllerju kupila Oral-B Stages in je OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem