writing-img

prve brcike

clock-img

03.06.2005, 07:24

clock-img

bebika

pencil-img

209

No pa se je končno zbudil tudi naš zaspanček :bravo:. Brcnil je kar nekajkrat in zelo konkretno, tako da jih je začutil tudi moj dragi :love: . Oba sva bila tako vesela, ker sva jih tako nestrpno čakala.

lp

bebika 19t

clock-img

03.06.2005, 07:35

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

čestitam, bebika..:bravo: a ne kak fajni občutek je to..
moja :duda: danes tudi veselo brca, čeprav je bolj mirne narave. :)- več se obrača kot brca.. mislim, da bo tudi tak zaspanček kot ata pa mama.:)-

clock-img

03.06.2005, 07:43

clock-img

bebika

pencil-img

209

Res je ful dober občutek, čeprav me je brva brcika kr mal ustrašla - me je zadela nekje okrog mehurja. Komaj čakam, da se zopet zbudi, ali pa bo bolj nočna?

clock-img

03.06.2005, 08:38

clock-img

aprilka

pencil-img

25

Tudi jau ti čestitam. ne da je to lep občutek? Moj mali nagajivček veselo brca noč in dan saj še malo pa bo prišel pogledat kaj se dogaja izven mojega telesa. Ni lepšega občutka čeprav me včasih zadene na tako mesto ki mi sploh ne ugaja. Se je pač vrgel po očetu.:sloncek::sloncek:

clock-img

03.06.2005, 08:46

clock-img

uma

pencil-img

313

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:
Samo tako dalje.
:bravo::bravo:
:rozica::rozica:

clock-img

03.06.2005, 09:09

clock-img

bebika

pencil-img

209

Hvala za čestitke, res ste super. Kaj bo šele ko vam bom sporočila da sem rodila - komej čakam.;)

clock-img

03.06.2005, 14:51

clock-img

ameli

pencil-img

871

:bravo::bravo::bravo:, to so res lepi občutki, a ne!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem