writing-img

prve slabosti

clock-img

14.11.2007, 18:13

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

drage moje punce,mene pa zanima kdaj po vašem mnenju naj bi bile prve slabosti?ne vem,ampak imam precej slabosti skozi ves dan,menstruacije ne pričakujem okoli 20 v tem mesecu.kaj mislite,je še prezgodaj?
hvala za odgovore
lp

clock-img

14.11.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

Kaj misliš da si noseča?

Mal si zgrešila forum, saj si na "spontani splav" objavla temo

clock-img

14.11.2007, 18:39

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ja oprosti anonimen,sm avtomatično tukaj,saj sm sama imela tudi ss,sm bla noseča brez kakršnih koli slabosti in ker ste tukaj večinoma tudi bile že noseče vprašam za nasvet,če je bilo pri kateri drugače??!!
lp

clock-img

15.11.2007, 12:37

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Če je to še pred izostankom user posted image je čist prezgodi za salbost....le ta se začne nekje od 6t nosečnosti naprej

clock-img

15.11.2007, 13:02

clock-img

nicnic

pencil-img

190

Jah, to je pa tako različni, kot boleče prsi - pri nekaterih je to malo pred M, nekaterim od O do M, nekater šele ko so že nekaj časa noseče,... tako je tudi s slabostmi. Je že par punc reklo, da jim je bilo slabo že predno je test pokazal, da so noseče. Možno je.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

15.11.2007, 13:28

clock-img

nima

pencil-img

160

Meni je slabo zjutraj od ovulacije dalje...sedaj še bolj opazno,kava mi ne paše...špika me v jajčnikih,zvija me kot ponavadi dan dva pred user posted image ,maternica me je bolela,prsa imam napeta,bradavice bolijo na dotik od ovulacije dalje,križ me boli če sem dolgo na nogah....user posted image  ne pričakujem 18.11. test sem pa naredila danes dopoldan pa je pokazal user posted image user posted image  tko da ni vedno vse psiha....pa je danes točno četrti teden user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 15:16

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Men je najbolj slabo zjutraj, in nimam nekega apetita, diši in paše mi samo sadje, tako, da je skoraj 80% mojega jedilnika samo sadje. Slabosti pa so se začete kakšnih 14 dni po ovulaciji. Se pa slabosti stopnjujejo, najbolj pa me moti tak čuden okus v ustih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem