cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prvič na pot

clock-img

24.04.2005, 10:11

clock-img

Anonimen

ojla!

danes imam nalogo spakirat za enotedenski oddih z našo 9 mesečnico. gremo na cres v našo vikendico in že komaj čakam. že 3 dni pa v glavi pakiram kaj moram s sabo vzet, pa me skos skrbi da kaj pomembnega pozabim. zato prosim vas, ki imate več izkušenj s potovanji in dopustovanjem z dojenčkom da mi namignete kaj bistvenega ne smem pozabit!

hvala!

lp, lara

clock-img

24.04.2005, 10:28

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Calpol za vsak slučaj.

clock-img

24.04.2005, 10:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pojma nimam, jaz ti pišem samo zato, da ti zaželim srečno pot!:) Fajn se imejte, pa seveda sem ti fauš:)-. Mi gremo letos tudi na Cres, ampak šele prvi teden septembra.

Aja, ne pozabit njenih najljubših igrač in kreme za sončenje. Recimo, da je bil to dober nasvet:zmeden2:.

clock-img

24.04.2005, 10:39

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz pakiram takole:

- najprej otroka "oblečem" za teden dni - žabice, bodiji, hlače, pulovarji, kapa, trak, jakna,... plenice, robčki za rito
- ga umijem - šampon, kremce, brisače,...
- če zboli - svečke oz. sirup, toplomer, obliži, povoj, ribja mast
- se igrava - igrače, knjigce,...

...potem pa še sproti premišljujem kaj bi mi še utegnilo prav pridet...

Ja pa vozka ne pozab v avto vržt.

LP

clock-img

24.04.2005, 10:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

nadaljujem od NineŠ
- ga nafutram (mleko, flaške,frutolino, kašice, dudke)
- ostalo ( posteljnina, stajica, mali stolček, za čez dan sedet, voziček, marela, ...)
- več se pa zdaj ne spomnim, bo kaka druga nadaljevala...

lepo se imejte na morju!:):morje::)

clock-img

24.04.2005, 11:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ojoj, šele zdaj mi je postalo jasno, da imamo premajhen avto:ups:. Že ko sva hodila na morje sama, sva bila naložena čez in preko, kaj šele bo! Prvi večji nakup bo ona truga za na streho:zmeden2:.

clock-img

24.04.2005, 11:19

clock-img

daša

pencil-img

171

Jaz si tUdi preveč zmeraj "glavo belim" kaj je še treba vzet. Pa mi je svak enkrat rekkel, ja madonca saj greš ja v civilizacijo, boš pa dol kupila če boš pozabila. Ma kar prav (čeprav tud ne čisto), če voziček pozabimo, al naj še enga za en teden kupimo, brez je pa tudi kriza. Tako da z malenkostmi se zdaj res ne obremenjujem preveč. Lansko leto smo fen za glavo suši med potjo kupili.

clock-img

24.04.2005, 11:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, mi imamo kar velik avto, pa mi ni letos jasno, kako bo to šlo. Ko imaš tri otroke + :kuza:, pa res postane kriza. Za te primere imam jaz eno majhno marelo-voziček, ker če bi pa še tistega za vsak dan notri tlačila, pa lahko jaz doma ostanem.:)-:)-

clock-img

24.04.2005, 12:33

clock-img

total

pencil-img

4453

Ej Lara,kam to greš na Cres,mi gremo v avgustu tja na dopust,a boš polet tudi tam:zmeden2:,lepo se mejte:)

clock-img

24.04.2005, 14:03

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Joj si mi naredila lušte, mi bi tudi šli pa-pa.
Uživajte koliko se le da.
Sledijo fotke in obnova dogajanj.
Mene tudi zanima Cres.

clock-img

24.04.2005, 14:11

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lepo lepo se imejte:morje::morje::morje:!

clock-img

24.04.2005, 16:55

clock-img

Anonimen

oj!

hvala zaenkrat! na fen ste me dobr spomnle! avto je že naložen, še flaške manjkajo, pa kozmetka to bomo pa po večernem kopanju in futranju dodal. hvala bogu mamo karavana, k drgač bi lohk kr doma ostal. prtlažnik je naložen skor do stropa! :zmeden: avto je pa čist počepnu :)

ja gremo pa v zaglav. tm majo starši vikendico v unem betonskem počitniškem naselju. polet je kr hudimana vročina k je sam beton, sam k sreč je klima v kučici. plaža je pa sicer lepa s kamenčki, pa morje tut čisto, ni pa nobene sence, tko da polet morš še marelo vlačit s sabo, pa je kr dost v klanc. drgač lohkacija ni ravno po mojem okusu, sam šenkanmu konju se ne gleda v zobe :) pa zdele za pruga maja bo pa fajn odmoravat, mir je itak za umret 8) kej dost se ne dogaja, tut polet ne. če hočeš kako dogajanje morš do cresa al pa do malga lošinja kar je pa uro vožnje v kero kol stran greš.

no uživajte čez praznike tudi ve!

lp, lara

clock-img

25.04.2005, 06:58

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Toplomer, svecke, nekaj proti driski, razkuzilo za rane, dobro kremico za soncenje,...

Pa lep dopust zelim..:morje::morje::morje:

clock-img

25.04.2005, 08:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kakšen mikser za pripravo sveže sadne kašice?:zmeden2:

Drugače pa uživajte!!!:morje::morje::morje::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem