writing-img

prvi dotik

clock-img

15.01.2008, 21:15

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Dober večer,

imam vprašanje za vas, kdaj ste vedele, da ste občutile prvi dotik otročka. Jaz namreč danes cel dan čutin nekakšno pretakanje in mi nekaj pravi da je to moj otrok. Je to to?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

15.01.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Možno je tudi,da si se najedla fižola pa to čutiš.Ja kaj če pa druga bit,kot no.

clock-img

15.01.2008, 21:25

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Dober večer,

imam vprašanje za vas, kdaj ste vedele, da ste občutile prvi dotik otročka. Jaz namreč danes cel dan čutin nekakšno pretakanje in mi nekaj pravi da je to moj otrok. Je to to?

ROMY v katerem tednu pa si? Možno, da so prvi gibi! user posted image

clock-img

15.01.2008, 21:30

clock-img

Anonimen

Jest sm prve gibe začutila okol 21 tedna.Tko se mi je zdel kot da me narahlo boksa,pol je blo pa vsak teden bol, no zdej sem v 24 tednu pa ga tud očka že čuti če fanj brca sam ponavad se umiri takrat ko očka položi roko na trebušček.

clock-img

15.01.2008, 21:30

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

sem v 18 tednu in sem prvič noseča

clock-img

15.01.2008, 21:31

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

meni se zdi še malo hitro no, zato tudi sprašujem. In občutek je nekakšno pretakanje.

clock-img

15.01.2008, 21:44

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ROMI jaz sem tudi noseča prvič, pa jih čutim od 19t, tak da je možno, da so to brcike. Sem pa jaz gibe čutila isto kot majčika24 kot nekakšo rahlo boksanje, ki pa postaja vedno močnejše. 

clock-img

15.01.2008, 23:23

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Čisto možno, da čutiš gibe. Jaz sem jih v prvi nosečnosti že po dopolnjenem 16 tednu.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

16.01.2008, 16:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jih tudi v prvi user posted image  čutila že v 17t tako da verjetno je to to.

clock-img

16.01.2008, 16:27

clock-img

łiłi

pencil-img

147

jaz sem prvic zacutila v 16 tednu,kot bi imela metulcke v trebuhu.to je vse odvisno od posameznice,ene cutimo prej,ene kasneje

clock-img

16.01.2008, 16:43

clock-img

pokaa

pencil-img

36

Jaz sem prve gibe čutila v 18. tednu, pa tudi nisem bila sigurna če je to to...zdaj vem. Pa ni bilo vsak dan takoj na začetku. Je pa to nekaj zelo nežnega, rahlega v tvojem trebuščku, res kot metuljčki ali pretakanje. Uživaj v teh občutkih!

clock-img

16.01.2008, 17:51

clock-img

Katrin08

pencil-img

5

Pozdravljene!

tudi jaz dolgo nisem vedela, da je tole "ščemenje" v trebuščku premikanje mojega malčka. zanima pa me nekaj... pri nuhalni in sedaj morfol. pregledu je bil moj malček zelo zelo živahen, tako da ga je G komaj dobro pogledala. včeraj na morf. pregldu se je stalno obračal, brcal...... meni se zdi to zelo pozitivno in mi je šlo kar malo na smeh pri pregledu, pa vendar me zanima, ima katera od vas podobne izkušnje? je to normalno?

že vnaprej hvala za odgovor!

clock-img

17.01.2008, 09:41

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Ko sem bila jaz na pregledu v 14. tednu se je tudi tako vrtel in sta se zdravnik in sestra smejala... Nekje sem prebrala, da je to znak, da ima dobro razvito živčevje. msilim, da je to samo pozitivno:)

clock-img

17.01.2008, 10:24

clock-img

žanai

pencil-img

176

Ojla!

Jaz sem "metuljčke" čutila že okrog 13. tedna. Je res zelo podobno pretakanju tekočine po prebavilih, ampka ni čisto enako. Najprej nisem bila sigurna, če so to res gibi dojenčka, ampak na merjenju nuhalne svetline sem sama videla premike dojenčka in sem jih čutila na enak način. Takrat sem bila sigurna, da je to to.
Brcike pa sem začutila okrog 18. tedna. Pri teh pa ni bilo dvoma, ker so bile že kar močne. user posted image

clock-img

17.01.2008, 13:45

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem prve brcike občutila v 19. tednu, čutiti je bilo pa kot narahlo božanje (res čist narahlo) od znotraj. Sčasoma je pa to postajalo intenzivnejše...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem