writing-img

prvi pregled...

clock-img

23.08.2005, 11:53

clock-img

lizbona

pencil-img

39

živjo punce...
jaz bi mogla imet prvi pregled pri G 26.8., pa me je včeraj sestra prenaročila in sem bila tako tam že danes, kar mi je super, me pa zdaj malo skrbi, ker G še ni vidla srčnega utripa. sem pa v 6. tednu.
zdaj sem malo:zmeden2:, ker ne vem, ali je to normalno ali pa je mogoče celo lahko kaj narobe, čeprav G ni bila videti zaskrbljena, samo rekla je, da naj pridem 2.9. ponovno na pregled,da bo lahko ugotovila, kaj je z utripom ...
kaj mislite ve? a je normalno, da ob koncu 6. tedna še ni videti utripa ali me naj skrbi?
pozdravček vsem.

clock-img

23.08.2005, 11:56

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mislim, da ni razloga za zaskrbljenost, srček se večinoma vidi za sigurno nekje od 8. tedna dalje, prej se pa vidi ali se pa en vidi. Jaz sem bila na UZ, ko sem bila noseča 5 5/7, videl se je ovoj in plod, ki je bil velik tam ene 8mm, srčka pa še ni bilo videt. Tako da nikar ne skrbi, se bo pa 2. septembra že kaj več videlo.

Prijeten dan

clock-img

23.08.2005, 13:04

clock-img

potamčica

pencil-img

22

Js sm tud mela prvi pregled v 6. tednu, pa se ni vidl srčka, me je naročila čez en teden in takrat je srček že lepo bil.
Tak da po mojem ni panike, kar v miru počakaj na naslednji pregled.

clock-img

23.08.2005, 13:51

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Na prvem pregledu sem bila v 5t, pa se še ni vidlo srčnega utripa. Naslednjič v 9t , pa že.:rozica:

clock-img

23.08.2005, 15:46

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

pri meni je bilo enako ... srček smo videli potem v 8t

lp, K

clock-img

23.08.2005, 20:20

clock-img

mis

pencil-img

2168

jaz sem bila konec sedmega tedna, pa se se ploda ni videlo. naceloma v osmem...

clock-img

24.08.2005, 09:23

clock-img

lizbona

pencil-img

39

hvala, ste me res kar potolazle, zdaj bolj sprosceno cakam naslednji pregled:metulj::metulj::metulj:
pozdravcek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem