writing-img

prvi pregled

clock-img

17.09.2004, 09:22

clock-img

binica

pencil-img

512

Jutro!

Danes imam ob 14:00 prvi pregled in sem tako živčna, da ne morem niti delat :((:((:((

Binica in :duda:

p.s. držite pesti zame :bravo::bravo:

clock-img

17.09.2004, 09:24

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Držimo pesti:bravo:, ti pa kar brez skrbi in bodi čim bolj pomirjena in blažena, da boš na malo pikico pozitivno vplivala. In potem ti bo na pregledu tudi sama pokazala, da je že zelo živahna.

V katerem tednu pa si?

Lp, Ksenja 11 5/7:metulj:

clock-img

17.09.2004, 09:42

clock-img

binica

pencil-img

512

Hvala Ksenja,

sem šele v 7 3/7. A misliš, da se bo že kaj videlo? Kdaj si imela ti prvi pregled?

Binica

clock-img

17.09.2004, 09:54

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Med 5. in 6. tednom, pa je sprva videla samo posteljico, potem je pa zagledala močno bitje srčka. Pri tebi ga bo zagotovo že našla in boš sama lahko videla, kako močno utripa (moj je bil takrat velik samo 2mm in se je res videla samo pikica, ki utripa).

Lp, Ksenja:metulj:

clock-img

17.09.2004, 10:41

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz sem imela prvi UZ pri 8 tednih pa sem že vidla našo pikico/pikca, pol je mi je pa g. rekla, da je okrog še "rumenjak", ki je bil viden kot majhna lisa, srček mi je pa poslušala pri 16 tednih.

Tko da nič skrbet,

dana

clock-img

17.09.2004, 10:47

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Pozdravljena!

Jaz sem imela prvi pregled v 5t in je bila moja pikica velika 2mm in se je lepo tud videla.Tud jaz sem bila tako nervozna takrat ko sem šla prvič na pregled ampak to še me do zdaj ni minilo.Vsakič ko grem sem nervozna ker komaj čakam da vidim to mojo pikico kak miga.Saj boš vidla kak bo lustn.

Pa kr nam javi koliko je že velika in če je z njo vse ok:sloncek:

Martina 19t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem