writing-img

prvi pregled

clock-img

20.07.2007, 09:15

clock-img

pika_poka

pencil-img

10

punce najprej lepo pozdravljene. prvi pregled imam čez 5 dni, že res komaj čakam, da bom končno 100%, da pričakujemouser posted image . imam pa eno vprašanje. na prvem pregledu med drugim vzamejo tudi kri, zanima me kdaj potem te izvide šele zveš? ali šele na naslednjem pregledu? moj G gre namreč potem na dpoust tako, da verjetno ne bom moralala niti poklicati. to me pa zanima zato, ker se zelo slabo počutim. nenehno imam vrtoglavice in težko glavo. vem, da so to nosečniški znaki ampak vseeno slutim, da imam tudi slabo kri.

pridne bodite pa čim bolj v sečnki se zadržujte.user posted image

clock-img

20.07.2007, 09:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.07.2007, 09:40

clock-img

maja80

pencil-img

96

Meni je G. na prvem pregledu samo potrdila nosečnost, potem na drugem sem pa dala kri in vodo. Rezultate bom pa zvedela na tretjem pregledu.

papauser posted image

clock-img

20.07.2007, 10:05

clock-img

NELY00

pencil-img

51

Lep pozdrav.Nosečnost ti na prvem pregledu potrdijo z vaginalnim ultrazvokom.Na začetku se vidi majhna pikica in slišati je utrip.Na izvide ti ni treba čakati.Lep pozdrav

clock-img

20.07.2007, 10:07

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

živjo!
na začetku ti naredi vaginalni UZ,meni so vzeli tudi kri in vodo(za tokso,pa tiste bolezni, pa krvno skupino pregledajo itd..),rezultate dobiš na naslednjem pregledu, čez en mesec!
lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

20.07.2007, 13:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem