writing-img

prvi pregled

clock-img

18.06.2009, 17:22

clock-img

piki4ca

pencil-img

35

Pozdravljeni,

čez tri tedne imam prvi pregled pri ginekologu (odkar sem noseča), takrat bom v 9. tednu. Kaj vse ginekolog "naredi" na tem pregledu? Vem samo to, da bom mogla dati tudi kri in vodo.

Hvala za odgovore.

LP, Lidija

clock-img

18.06.2009, 17:47

clock-img

porednica22

pencil-img

58

lp. jaz na prvem pregledu nisem dala ne krvi in niti vode.
samo pretipal me je in naredil vaginalni uz.. povedal koliko približno naj bi bila noseča in mi izračunal predvideni datum poroda..:)

porednica

clock-img

18.06.2009, 18:45

clock-img

Anonimen

porednica, pri meni isto. sem bila tudi 9 tednov.

clock-img

18.06.2009, 18:55

clock-img

Anonimen

Meni je G naredila ultrazvok, vaginalni pregled, izračun datuma poroda, pogovor, temeljit pregled krvi in urina ter mi dala standardna navodila in napotke, ki so v glavnem bili, da nisem bolana in invalid, temveč noseča in da naj normalno živim naprej.

clock-img

19.06.2009, 07:49

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Kdaj te pa stehta in da materinsko knjižico?

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 19.6.2009 7:50:08 >

clock-img

19.06.2009, 08:25

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess

Jst sem jo dobila na prvem pregledu
drugače pa tako kot so že napisale, vaginalni pregled, izračun PDP, pogovor o mojih boleznih in boleznih v družini... kri in urin pa sem prvič dala na 2 pregledu

clock-img

19.06.2009, 14:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess

Pri prvem pregledu dobiš vse informacije in knjižico, kjer vpiše vse podatke - tvojo težo, osebne podatke, morebitne bolezni, prestale operacije itd, izmeri pritisk in vpiše podatke o zarodku, ki jih je dobila z ultrazvokom. Vsaj pri meni je bilo tako. Potem sem imela pri 12t nuhalno, pri svoji G pa zopet čez 6 tednov oz. dober mesec.

clock-img

19.06.2009, 15:12

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Jst sm bila na prvem pregledu v 6. tednu in mi je naredila vaginalni UZ, določila mi je PDP, materinsko knjižico sem dobila na drugem pregledu... Sestra me je pa stehtala in izmerila pritisk

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem