writing-img

prvi pregled

clock-img

27.02.2006, 10:50

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

V soboto mi je test pokazal user posted image  
Ker sem itak naročena čez en teden pri G (ko bom noseča približno 5 tednov pol) me zanima, če se bo takrat že kaj videlo. A ima vsak G ultrazvok?
Naročena sem bila sicer zaradi izcedka, ampak na pregled bom šal pa zaradi user posted image  user posted image

clock-img

27.02.2006, 11:27

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image za user posted image ....

Meni je pri prvem pregledu naredil ultrazvok(mislim, da ga ima vsak), ampak se na ultrazvoku še ni vidlo, tko, da mi je naredil še test,ki je pokazal ++...In me je naročil kasneje, ko se je vidlo na UZ, zako, da mi je lahko tudi določil PDP(na podlagi zadnje menstruacije in UZ)....

Naj ti naslednjih 9 mesecev hitro mine.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

27.02.2006, 12:28

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Lepo pozdravljene vse.Kako ste? Jst mal žalostna ker sem ravno od ginekologa,kjer mi je opravla uz na katerem se pikice ni videlo,samo tista vrečka pa je rekla da naj pridem v petek da bo vidla če je kaj,če nebo nič bo pa treba na čiščenje.Punce a je katera šla na prvi pregled v 8 tednu? Če je šla  a ste vidle kaj?

clock-img

27.02.2006, 12:36

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj Pilotka, sem čisto brez besed, kar slabo mi je postalo zdaj...res.....
Jaz sem prišla na prvi pregled pri prvi nosečnosti v 8 tednu in je tudi rekla, da bi že moral srček utripati, pa da ga še ne vidi, da se lahko v začetku, kao vse zgodi. Pa me je naročila, naj se oglasim ponovno čez en teden. Potem je bilo vse vredu. Sem rodila 2 tedna po roku, zgleda, da sem ves čas bila manj noseča, kot smo vodili v evidenci.
Molim, da bo vse vredu s tabo in tvojim malim bitjem, res.......
user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

27.02.2006, 13:29

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

muki hvala ti za spodbudne besede in upam da bo tud pr meni tko kot pr tebi.

clock-img

27.02.2006, 13:34

clock-img

Anonimen

Jaz sem v prvi nosečnosti šla na pregled v 6 tednu, pa se je srček že lepo videl. Sedaj sem šla v točno 7 tednu. En čas je ginekolog nekaj iskal in rekel, da se nič ne vidi, no, nakar sva pa le zagledala utripajoči srček, zraven pa tudi tisto vrečko s hrano. user posted image

clock-img

27.02.2006, 14:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Jaz sem šla v 8 tednu na pregled in se je videl utripajoči srček ...  Držim pesti user posted image

clock-img

28.02.2006, 08:26

clock-img

spelca1

pencil-img

16

Oj, tud jaz sem šla na pregled pri 8 tednih in se je na ultrazvoku lepo videl majcen ''pupek'' z glavo, hrbtenico in nogami, vmes je bil pa srcek. Mi je pa G pred ultrazvokom rekla, da se pri tej starosti skozi trebusno steno pikica se ne vidi dobro, zato mi je naredila vaginalnega. Tako je verjetno lahko prisla blizje. Pilotgirl, kako pa je UZ naredila pri tebi?
Drzim pesti!!! Za vse!!!

clock-img

28.02.2006, 08:34

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

A je pri prvem pregledu lahko zraven tudi partner?
Pilotgirl zate pa držim pesti, da bo vse ok in da se bo srček že videl user posted image

clock-img

28.02.2006, 09:31

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz sem bila na prvem pregleu en dan pred dpoplnjenim 5. tednom, zaradi operacije, pa se je videla samo vrečka. Sem vedela, da bo tako, tako da nisem bila nič zaskrbljena.

clock-img

28.02.2006, 09:33

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče 1. pregleda, pa mislim, da je odvisno od g. Mene je sicer user posted image  pospremil, a sem vseeno šla sama notri.

Še enkrat čestitke in lepo user posted image  še naprej

lp

tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

28.02.2006, 09:52

clock-img

Anonimen

Prvi UZ se vedno dela vaginalno.
Mene je tudi pospremil mož, notri pa sem šla sama. Srček se je videl v 6.tednu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem