cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prvi pregled pri G po porodu

clock-img

02.01.2005, 11:47

clock-img

cinci

pencil-img

403

Ja zanima me kako ste ve to uredile sploh doječe mamice??pa če poveš da dojiš a te prec vzamejo naprej al ne?Posebej me zanima za KR.

clock-img

02.01.2005, 12:06

clock-img

lan

pencil-img

1173

Jaz sem pikca sabo vzela.Drugače pa moja ginekologinja vzame doječe mamice,ki imajo prvi pregled po porodu,naprej.Jaz sem bila takoj na vrsti,ko sem prišla.

clock-img

02.01.2005, 12:19

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tako je...
Naročiš se in prosiš za določeno uro, ker kot doječa mamica ne moreš čakati. Ko prideš na pregled, poveš, da dojiš in si takoj na vrsti.
LP

clock-img

03.01.2005, 12:56

clock-img

cinci

pencil-img

403

ja mene so pa v porodnišnic ob odhodu domov že kr dal kuverto na njej je bil pa že datum pa ura tko da se mi ni blo potrebno sama se prijavljat

clock-img

03.01.2005, 18:12

clock-img

daša

pencil-img

171

jaz sem v KR v porodnišnici prosila, če sem lahko kaj prej na vrsti ker dojim. Sem bila sicer prej, ampak sem ravno tako čakala kar ene 45 minut. Samo naš tamal je pridno papcal na 3 ure, pa ni bil problem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem