cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prvi rojstni dan

clock-img

28.02.2008, 16:29

clock-img

stellam

pencil-img

114

Mi bomo slavili 30.03. prvi rojstni dan in nimam pojma kaj narediti malčkom za jest.Ali ima kdo kakšno idejo. nekaj lahkega, zanimivega... karkoli,sam da bo otrokom primerno.Hvala za ideje!

clock-img

28.02.2008, 17:53

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ne razumemuser posted image
mi smo imeli kosilo in zatem torto sadno

clock-img

28.02.2008, 18:27

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Enako-samo torta je bila čokoladna

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

28.02.2008, 18:44

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Taki mali še ne štekajo vsega cirkusa okoli rojstnega dne, zato je brezveze pretiravat. Mi smo povabili najožje sorodnike na kosilo in sledila je torta. Ta je pa tudi najbolj pomembna.

clock-img

29.02.2008, 09:10

clock-img

ženska

pencil-img

121

Zame, za nas tri, je bil to zgolj en dan, poln čustev in prelepih spominov. Tako da ga preživite lepo, veselo in brez pretiravanja. Tamajčken si naj "privošči" torte in pihanja svečke, druga pa zanj itak ni pomembno, razen seveda dobre družbe v krogu domačih in prijateljev.

clock-img

29.02.2008, 10:17

clock-img

atanja

pencil-img

1214

No mi pa pač smo povabili otroke na roj.dan in moram rečt da se je mali velik bolj zabaval kot pa na družinskem kosilu nasljedni dan..user posted image user posted image

Meli smo hot dog-sam take micane.... tako da so potem ta mlajši jedli kar sam hrenovke...ta velik je blo pa fajn...

Drugače pa moja sestrična naredi maso iz naribenga sira, na koščke narezano šunko, pa mal mejoneze da skup drži pa akkašno začimbo... pol pa je dalal na kurhe od tosta, pa dala v šečico pečt-kot nekakšne mini pice... To je tud ful dobr pa nimaš velik dela k že prej maso narediš v eno velko skledo pol pa daješ sproti pečt

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem