writing-img

prvi sandalčki

clock-img

27.06.2007, 18:56

clock-img

2mama

pencil-img

425

Kake kupit? Pravkar je shodil, do zdaj obutve nismo uporabljali, najraje itak hodi bos (zlasti po travi), ampak vsepovsod zal to ne bo slo. Je kaka alternativa Cicibanu ali je bolje sploh pri prvih ceveljckih raskirat?

clock-img

27.06.2007, 18:59

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mislim da so čeveljčki najbolj pomembni še posebaj tisti prvi.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

27.06.2007, 19:00

clock-img

Anonimen

Malo poglej po trgovinah. Ciciban ima kar nekaj luštnih modelov,npr tile je simpatičen:
user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 19:08

clock-img

Anonimen

Jas imam tretjega otroka in vedno prvi koraki ciciban. Ja je pomembna obutev in tudi zelo dobro je za nogice, da otrok hodi veliko bos. Moj najmlajši brez problema sedaj ko je toplo se sprehaja bos, tudi kamenje ga ne moti, gre pač samo da pride do tja kamor si je želel.user posted image  od začetka, ko je shodil smo imeli velike težave , najbolj z copatki, ker si je vse dol vrgel. Ko je začel hoditi v vrtec se je malo zamotil z otroci in pozabil na obutev. Copatke imava tudi ciciban.Tko da ja ciciban.

clock-img

27.06.2007, 19:32

clock-img

Anonimen

Čevelj mora biti mehak, zračen in brez "hribčka" na podplatu, pa brez trde opetnice.

Nam je pediatrinja odsvetovala Ciciban. Razen softy so v redu, ker so vsaj mehki.

clock-img

27.06.2007, 21:23

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Fajn je, da je na prstih zaprt za začetek, ker si prstke drugače podrsa.

clock-img

27.06.2007, 21:23

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš je imel Ciciban Softy za prve čeveljček in so bili krasni. Imajo fajn opetnik, ne drsijo, bili so na ježke...

clock-img

27.06.2007, 21:26

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mi imamo tudi Cicibanove in smo zadovoljni.

clock-img

27.06.2007, 22:17

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem ravno danes kupila Chicco sandalčke. Ortopedsko so točno taki, ki jih priporočajo- mehki, lahko prepogljivi pri prstkih, trd opetnik in super za visok nart.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

27.06.2007, 22:19

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Pri nas  imamo pa Superfit in se mi zdijo zelo v redu.

clock-img

27.06.2007, 22:45

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi imamo superfit ali fisherprice

cicibanovi so ponavadi pretrdi in imajo previsoke opetnike (ima čisto rdeče kosti na gležnju). no, včasih se najde kakšen dober model

iz malega zraste veliko

clock-img

27.06.2007, 22:47

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Tudi mi imamo superfit, ampak samo zato ker ima zelo široko in visoko nogo.  Samo mu jih ne obuvam preveč rada,ker se tako poti, da ima čist mokro nogico, ko ga sezujem.

Čeveljčki morajo biti čim bolj mehki, da so čim bolj podobni hoji z bosimi nogami. Nudili naj bi samo zaščito pred okoljem. Tako da, če najdeš kje kake poceni mehke čeveljčke, jih brez skrbi kupiš. Tudi sama sem namravala kupit neke čist brezvezne čeveljce,nekaj čimbolj tankega ,mehkega, upogljivega, pa mu niso bli čist nobeni prav, ker ima tako nogo.

clock-img

27.06.2007, 23:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo tudi superfit, s tem, da se Žigu nogica v njih nič ne poti. Se pa strinjam s predhodnicami, prvi čevelj mora biti mehak in brez ortopedskega vložka.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.06.2007, 23:42

clock-img

abi

pencil-img

755

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

mi imamo superfit ali fisherprice

cicibanovi so ponavadi pretrdi in imajo previsoke opetnike (ima čisto rdeče kosti na gležnju). no, včasih se najde kakšen dober model

se popolnoma strinjam , tudi mi prisegamo na superfit in fisherprice user posted image

clock-img

28.06.2007, 07:34

clock-img

2mama

pencil-img

425

kje kupujete superfit in fisherprice?

clock-img

28.06.2007, 07:48

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Tudi pri nas so se najbolje obnesli SF in FP, kupujem v Massu, Humanicu, Bati.
Imamo tudi 2 Cicibanove, ene so o.k., drugi (odprti sandalčki) pa jo žulijo. Je dobila prava dva velika žuljauser posted image  

Ja, glavni problem teh Cicibanovih je, ko gre za zelo široko stopalo in visok nart. To imamo mi in zato se večina Cicibanovih modelov žal ne obnese, čeprav so nekateri izredno cortkani. Ravno ti sandalci, ki jo žulijo, so ful luštkani, zanje sem dala celo premoženje (iz linije Bio), pa se žal niso obnesli.

Ravno te dni grem spet po nakupih, ena RR-jevka mi je svetovala (priporočila) tudi Intersport, firma McKinley.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem