writing-img

prvi zobki

clock-img

08.02.2010, 15:30

clock-img

salcka

pencil-img

249

kako ste doživljale rast prvih zobkov?
moja mala (8 mesecev) je že 3 dni prava mala tečka. na dlesni sta vidni dve mali pikici (na enkicah spodaj, blizu skupaj)
je to to?

clock-img

08.02.2010, 16:51

clock-img

trobentic_@

pencil-img

145

Pri 8 mesecih-dva naenkrat

clock-img

08.02.2010, 16:56

clock-img

manna

pencil-img

2556

Poleg sitnarjenja in zbujanja je bilo pri nas še to, da ni hotla jest. Tiščala je usta skupaj, tudi če sem jo hotla samo namazat s calgelom. Kadar je grizla igračo, je včasih kar naenkrat začela jokat kot da jo je nekaj zabolelo. In imela je malo rdeča lička. Tik preden je prišel prvi zobek ven, so bile dlesni napete, kot da bi se naredil "mehurček". Potem je pa prišla š**** ven, nato cel zobek. 

clock-img

08.02.2010, 16:57

clock-img

manna

pencil-img

2556

Joj nehote sem napisala kletvico zgleda. Nisem tako mislila, pač govorila sem o konici zobka.

clock-img

08.02.2010, 18:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Prvi 4 zobki so bili popolnoma neproblematični, niti siten ni bil, dobil je pa po enega na mesec. Naslednje 4 pa je dobil v roku 1 meseca in je bil kar revček. Ponoči se je ful zbujal in prav histerično jokal, ker se je zgleda zaradi bolečin zbujal in tudi čez dan je bil ena velika tečka, sploh tudi zato, ker ni bil naspan. Zdaj je spet mir, ponoči spimo, čez dan je priden. In čakamo na novo pošiljko zobkov. user posted image

clock-img

08.02.2010, 18:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Joj nehote sem napisala kletvico zgleda. Nisem tako mislila, pač govorila sem o konici zobka.

user posted image

clock-img

08.02.2010, 19:05

clock-img

salcka

pencil-img

249

kako dolgo traja to obdobje "tečke"user posted image ?

clock-img

09.02.2010, 07:49

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: salcka

kako dolgo traja to obdobje "tečke"user posted image ?

Hja, pri zadnjih 4 zobkih, ki so prišli ven v roku 1 meseca, je bil tečka kar cel mesec. user posted image

clock-img

09.02.2010, 16:51

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Tudi jaz se sprašujem že dva tedna, če so zobki... Enkrat na teden ima rahlo povišano temperaturo, takrat je tudi bolj tečkast čez dan, lička so mogoče res malo bolj rdeča, čeprav v dlesnih pa ne opazim nič (no, saj tudi ne pusti pogledat). Danes sem edino videla, ko se je smejal, da ima zgoraj kot ene mehurčke, ampak ne tam, kjer so zobje. Ne vem, mi smo stari že 8,5m, pa še nič nimamouser posted image

clock-img

09.02.2010, 21:54

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Predvsem smo zelooooo slabo spali. Večkrat na noč se je zbudila, stokala in se hotla dojit. Pa par dni tečkanja in zob je bil zunaj.

clock-img

10.02.2010, 17:44

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Tečen od 14 dni pred prvim zobkom (malo pred 3. mesecem)... in še vedno je tako, ker mu skoz nekaj ven leze. Pa dlesni si hoče na bradavicah brusit, zelo joka, kar sicer ne, se slini, ima otečene in rdeče dlesni, se zbudi v joku sredi noči (čeprav sicer prespi noči, kadar ga zobki ne mučijo)... same tipične stvari. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem