writing-img

prvi zobki - nega?

clock-img

16.09.2007, 20:19

clock-img

ELA06

pencil-img

155

Mi imamo že 4 zobkeuser posted image .... pri dobrih 9 mesecih. Spodnja 2 sta že velika, zgornja 2 sta pa par dni nazaj pokukala na plano.

Zanima me nega teh zobkov. Ji dam kar krtačko pa naj si jih vsak večer umije ?user posted image  Zasledila sem, da ste se razpisale o nekih tabletkih za zobe....mi o tem ne vemo nič, pediatrinja ni na zadnjem pregledu nič omenila (oz. očka je bil na pregledu pa mi je mogoče pozabil povedat, bom še vprašala).

Naj bi mi te zobke kaj umival?

lp

http://ela1.moj-album.com

clock-img

16.09.2007, 20:34

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

V lekarni ali Sanolaborju lahko kupiš silikonsko krtačko in zobno pasto First Teeth za umivanje prvih zobkov, ki ne vsebuje fluora. Lahko pa ji umiješ zobke z navadno otroško krtačko.

clock-img

16.09.2007, 21:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Mi jih sčistimo s čisto, mokro gazico.
lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

17.09.2007, 22:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Gazica je dobra ideja, ji tudi jaz ko ni ščetke blizu, beri smo na obisku in ostane domauser posted image  Drugače pa imamo otroško ščetko MAM in ji samo zdrgnem po zobkih malo, ker potem hoče že sama in ji jo dam, da jo gloda in se igra z njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem