writing-img

prvo bitje srca

clock-img

14.02.2009, 20:09

clock-img

mammamia

pencil-img

98

Pozdrav vsem! Sem prvič tukaj med vami in še zelo neizkušena na tem področju. Noseča sem 6 tednov, in pri UZ je ginekolog opazil da enkrat se vidi bitje srca drugič pa spet ne. Me zanima, če je imela katera podobne izkušnje. Hvala vsem!

clock-img

14.02.2009, 21:00

clock-img

obayifo

pencil-img

856

ja, pri nas je bilo podobno, smo šli na prvi UZ ko smo meli 5 tednov in je blo pa ni blo...tako da so nas naročili spet čez en teden in takrat ni blo kej zgrešit, je tako delal, da je blo veselje... nam pa solze v oči user posted image
kar mirno, 6.teden je še zeloooo zgodaj, naslednjič bo že konkretno

clock-img

16.02.2009, 10:31

clock-img

girly

pencil-img

951

meni se še v 8.tednu ni videl plodek, samo GV. verjetno je še prezgodaj. saj najbrž so te naročili spet čez kakšen teden ali dva...

srečno!

Kris je najin sonček :)

clock-img

16.02.2009, 12:01

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Včasih se pa mora tudi G zelo potruditi, da najde pravo mesto za poslušanje srčka. Meni so enkrat zelo težko našle, a po dolgem trudu jim je uspelo.

Ne sekiraj se!

clock-img

19.02.2009, 18:33

clock-img

mammamia

pencil-img

98

Hvala vsem za vaše pozitivne besede. Tudi moja sestra ki ima zdravo hčerkico je rekla, da je to nekaj čisto normalnega s temi srčnimi utripi, tako da jaz verjamem da bo vse ok, in da bo drug teden že čisto jasno videti maliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem