writing-img

prvo cepljenje

clock-img

25.06.2007, 17:08

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Imamo ga sedaj, konec junija. Kakšne imate kaj izkušnje - kako otrok to prenese v vsej tej vročini? Najraje bi se zmenila, da ga cepijo septembra. Je katera prestavila cepljenje?

clock-img

25.06.2007, 17:32

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Naš mišek je cepljenje dobro prenesel. Ni dobil vročine, le malo bolj zaspan je bil in je popoldne kar veliko spal. Prejšnji teden smo bili že drugič na cepljenju, pa je bilo prav tako vse ok.

Ne vem, če lahko cepljenje prestaviš in po mojem je to tudi brez veze. Enkrat ga itak moraš cepiti.

clock-img

25.06.2007, 19:10

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj user posted image je 1. cepljenje prestal brez problemov in reakcij.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

27.06.2007, 14:52

clock-img

3T

pencil-img

260

user posted image user posted image user posted image  Mi smo uspešno prestavili cepljenje na 9m.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 16:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če je vzunaj vroče, ne vem kako bi to vplivalo na cepljenje? Enkrat bo tako moral biti cepljen, tako da jaz ne bi prestavljala. Naša je bila po 1.in 2. cepljenju malo bolj zaspana, jokava in cartasta. Po 3.pa je imela kot reakcijo visoko vročino.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem