Dnevnika nisem gledala, pa tudi na Internetu nisem bila podnevi nič, so mi pa sodelavci povedali za to takoj, ko sem prišla v službo. Eden od naših taksistov živi tam zraven, na Postojnski ulici, in je bil tudi zraven, na kraju dogodka, vendar ga zdaj, ponoči, ni v službi, da bi ga jaz malo več povprašala o tem. Ga bom pa jutri, ko pride...
V vsakem primeru pa se strinjam s tem, da bo po krivem spet obdolžena pasma. Bulmastif ali pa kaj drugega, saj je vseeno. In vedeti, kaj so imeli psi v glavi, da so napadli, je prav tako nemogoče. Definitivno je tako, da bi ženska morala imeti še nekoga zraven pri transportu teh psov, saj so zelo močni in očitno tudi nepredvidljivi. Vprašanje je, kako so vzgajani. Nagobčniki so obvezni in ker sem prepričana, da v avto ni vodila vsakega posebej, potrebuje pomočnika. Če jih je pa vodila posamezno, pa bi morala avto oz. prtljažnik po vsakem psu zapreti. Tako, da...
Delna krivda je definitivno njena, delna je od psov, ki pač niso kazensko odgovorni, vprašanje pa je, če je delna krivda tudi od napadenega moškega (ne ve se še, ali jih je izzival ali ne). Njemu to zdaj nič ne pomaga in samo upam, da se bo izvlekel brez hujših fizičnih posledic. Psihične bodo zagotovo ostale za vedno...