writing-img

ptezgodaj naredila test?

clock-img

21.11.2008, 08:40

clock-img

Anonimen

Menstruacijo naj bi dobila čez 1-3 dni. Danes zjutraj pa sem naredila test CB. Bil je -. Čisto nič se ni videla druga črtica. Ali je vseeno možno, da sem user posted image ? Verjetno bi bila v tem primeru druga črtica vsaj malo vidna. Ali se motim?
Najlepša hvala za odgovor in lep dan!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 24.11.2008 16:37:59 >

clock-img

21.11.2008, 08:44

clock-img

kakteja

pencil-img

49

Mislim, da ni nujno, da bi bil test pozitiven, tudi če si noseča. Jaz bi počakala, da mi en dan zamuja, potem mislim, da bi že kar moral pokazat črtico. Če hočeš že danes vedeti pa pojdi na odvzem krvi v zd, jaz sem ga delala 3 dni pred m in sem sedaj noseča 12t. Pozdravček

clock-img

21.11.2008, 08:45

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

počakaj par dni in znova naredi test,če si noseča se ti pokazala črtica lahko tudi samo mal vidno,veliko uspehauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 08:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Prezgodaj.
Možno je, da si noseča. Vedela boš pa za ziher, ko ti bo zamujala M.

clock-img

21.11.2008, 08:52

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Prezgodaj si naredila test, počakaj 3 dni in ga ponovi.
Držim pest da bo user posted image .

clock-img

21.11.2008, 08:58

clock-img

piamaria

pencil-img

523

prezgodaj in preveč misliš na to, jaz sem od teh misli dobila m šele po 3 dnevu zaostanka, ampak je bil CB -. Sevedauser posted image
potem pa.....misli na stran in s mo pozabila po 1,5 leta sem zagledala +.
Srečno, ponovi test!

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

21.11.2008, 11:30

clock-img

Anonimen

Po moje bi se pa tud kak dan pred izostankom user posted image  vsaj malo vidla črtica pri + CB testu. Kaj pa mislite ostale?

clock-img

21.11.2008, 11:47

clock-img

kea

pencil-img

90

Tudi jaz čakam user posted image  (upam, da ne bo!!!!!!) morala bi dobiti čez 3-4 dni in sem tudi že neučakana, ampak bom počakala, da bom videla, če mi bo kaj zamujalo - takrat bom bolj prpričana v rezultat! Do sedaj sem pri obeh user posted image , naredila test takoj 1 dan po izostanku in je bil +!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

clock-img

21.11.2008, 11:56

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po moje bi se pa tud kak dan pred izostankom user posted image  vsaj malo vidla črtica pri + CB testu. Kaj pa mislite ostale?

Odvisno kdaj zanosiš, če je to proti koncu cikla se črtica ne vidi ker je še premalo hormona. Sploh pri CB, ki zaznava večje koncentracije hormona.

clock-img

21.11.2008, 12:37

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Prehitro si naredila test, vsaj en dan počakaj da ti zamuja.

Pa srečno.

clock-img

22.11.2008, 08:21

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Če user posted image  ne pride sama, pa boš naredila še kakšen test, a ne?

clock-img

22.11.2008, 22:53

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Vse ob svojem času. Nima smisla prehitevati, narave ne moreš prelisičiti. Vem da je težko, ampak prepusti se in POČAKAJ.

clock-img

23.11.2008, 13:46

clock-img

Hator

pencil-img

756

Meni se je pokazala črtica tudi že pred izostankom M. Kljub temu pa mislim, da počakaj kak dan in test ponovi.

clock-img

24.11.2008, 13:39

clock-img

Anonimen

A prvi dan izostanka user posted image  test CB že sigurno pokaže + (v primeru nosečnosti? Al je možno, da ji noceča pa takrat vseen pokaže -. Najbrž se tiata druga črtica vsaj mal pozna.
Če ima katera izkušnje s tem, lepo prosim za odgovor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem