writing-img

pucanje noska

clock-img

10.05.2007, 18:06

clock-img

tančica

pencil-img

293

Kako kaj ve pucate nosek? Jaz zvijem malo vatke,jo namočim v fiziološko in počasi vlečem ven miške. To traja kar nekaj časa in je mali kar precej nestrpen pri tem...kako se pa ve kaj lotite tega?

clock-img

10.05.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

Včasih kar z palčko, če ima pa bolj zamašen nosek pa s pumpico.
Mu pa kar v nosek kapnem fiziološko.

clock-img

10.05.2007, 18:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Celo pumpico za nos (tisto reč, ki zgleda kot recimo balonček) napolnim s slano vodo (zmešam sproti) in mu jo v pokončnem položaju kar močno stisnem v eno in drugo nosnico, da steče nekaj nazaj v usta, nekaj ven in nekaj skozi drugo nosnico. Potem pumpico spraznim do konca, z njo potegem ven, kar je ostalo not, delo pa dokončam še z električno pumpico. Ni srečen, ampak še manj je srečen, ko celo noč ne spi zaradi žnodra, ki se mu seli iz nosa v grlo in nazaj.

Če ima pa samo nekaj mačk v nosu, ga pa pustim pri miru. Zgoraj napisano velja za hud nahod, kot ga ima trenutno recimo.

clock-img

10.05.2007, 18:35

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tarnajboljš je bil Narhinel aspirator.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

10.05.2007, 20:02

clock-img

Nisaa

pencil-img

245

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=14555
tale stvar je res zakon  ne zamenjam za nič drugega

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

clock-img

10.05.2007, 20:09

clock-img

martinuška

pencil-img

140

S (prazno) pumpico spravim večino ven. Če pa je šmrkelj blizu, potem pa kar z vatirano palčko.

clock-img

10.05.2007, 20:54

clock-img

tančica

pencil-img

293

Punce a so teli aspiratorji uporabni samo v primeru zabasanega nosa pri prehladu ali tudi samo za pucanje miškov?

clock-img

10.05.2007, 21:37

clock-img

eya

pencil-img

4615

Napšrim mu s fiziološko, potem pa z vatirano palčko previdno ven potegnem, kar gre, skoraj vsak dan mu tako sčistim.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.05.2007, 09:34

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Mačke ji počistim kar z mokim svaljkom vate, ko pa ima fajn zamašen nos, pa uporabim aspirator od Rotho babydesign (deluje isto kot Narhinel, pa še pri nas se ga da dobit v Arielu).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

11.05.2007, 14:54

clock-img

martinuška

pencil-img

140

tančica: Jaz uporabljam v obeh primerih.

Je pa res, da moraš malo vadit to s pumpico, da gre ven (naredit se mora vakuum). Ker če čutiš, da pumpica ne vleče nič ven oziroma da gre še zrak zraven, potem nič ne potegne (jasno).

clock-img

11.05.2007, 20:07

clock-img

tančica

pencil-img

293

Kupila sem ta Chicotov aspirator, zraven sem dobila dva nastavka - zakaj sta ta dva? Zanima me kako stvar potem spucaš? A smrkljčki ostanejo na vrhu..jih ne potegne notr? Ali očistite to stvar pod vodo samo?
Kako pa s sterimarom? Ali moram iztisniti v obe nosnici ali je zadosti če samo v eno?

clock-img

12.05.2007, 12:46

clock-img

majas

pencil-img

3393

ko je imela zamašenega sem ji vedno našpricala z fiziološka in si nabavila Narhinel za nosek, da je vse lepo ven potegnilo!

zdaj pa ko vidim šmrkeljček pa samo vzamem palčko in spucam. pa še hitro je  končano

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem