writing-img

pumparce

clock-img

26.05.2008, 12:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

oz. te hlače, ki se nosijo, ne ravno dolge, do pod kolena, kaj so nekaj osminske...a se to nujno nosijo nogavice spodaj pa čevlji ali lahko brez nogavic?

clock-img

26.05.2008, 12:54

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Pumparce user posted image .

Mi tem pumparcam rečemo sedem - osminke (7/8), jaz nosim balerinke zraven brez nogavic ali pa z kakšnimi lepimi vzorčastimi, če pa so hlače bolj športne pa grejo zraven tudi japanke.

mojeustvarjanje

clock-img

26.05.2008, 15:39

clock-img

dana

pencil-img

1395

Ja poleti najbrž ne boš v nogavicahuser posted image , saj boš zgorela. No razen če si bolj zmrznjene sorte.

clock-img

26.05.2008, 20:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

oz. te hlače, ki se nosijo, ne ravno dolge, do pod kolena, kaj so nekaj osminske...a se to nujno nosijo nogavice spodaj pa čevlji ali lahko brez nogavic?

Na pumparce moraš vsekakor obut nogavice, po možnosti volnene in pa gojzarje user posted image Drugače boš zgledala naravnost smešnouser posted image

clock-img

27.05.2008, 08:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Ja poleti najbrž ne boš v nogavicahuser posted image , saj boš zgorela. No razen če si bolj zmrznjene sorte.

ne, nisem zmrznjene sorte, samo ne vem pač, ker ponavadi, ko vidim ženske, imajo nogavice v balerinah pa to. Pa meni to itak ne sede. Se pravi, da lahko brez štumfov. O.K., hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem