cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

punce, kdaj bom dobillaaaaaaaaa..........

clock-img

14.05.2005, 19:03

clock-img

LUMPEK

pencil-img

59

.........menstruacijo???????
Naš :duda: bo star 8 mesecev, jaz pa đe zmeraj nisem dobila m...........
Sicer đe dojim, nekaj sem slišala, da naj bi imelo to vezo, ali je to res? Kdaj ste jo dobile ve?

clock-img

14.05.2005, 19:08

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ko je bla stara osem mesecev.Sicer pa ne skrbi, to je normalno. Mogoče je dobiš že jutr, mogoče pa čez par mesecev.....boš morala kr lepo počakat. Bodi vesela, da je še ni.

clock-img

14.05.2005, 19:11

clock-img

LUMPEK

pencil-img

59

Jaz sem ful vesela, samo mi je mama rekla, naj se rajši pozanimam, ker ona ne ve, če je to normalno, ker se ne spomni, kdaj jo je dobila ona. Ene pa baje dobijo ful hitro.
Če je to normalno potem sem zelo srečna, če je še nekaj časa ne bo.

clock-img

14.05.2005, 19:12

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

To nima nobene veze z dojenjem. Gre samo za vzpostavljanje ravnovesja hormonov v telesu, zato je pri enih prej, pri drugih kasneje. Bodi vesela, da je se nisi dobila, jaz sem jo po 4 m., dojila pa sem precej dlje.

clock-img

14.05.2005, 19:24

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

včeraj, po 2 mesecih:hudicek:

lp:muca:

clock-img

14.05.2005, 19:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Po 8 tednih !!! Bitch!!!

clock-img

14.05.2005, 19:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem rodila pred dobrimi devetimi meseci, pa je še nimam. Mi je pa rekel ginekolog, da jo bom dobila v roku šestih tednov, ko preneham dojiti. Sedaj se dojiva še 2x na dan. Bomo videli...

clock-img

14.05.2005, 20:36

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

kawa?Bod srečna, jaz sme jo po 5 tednih!!!:grrr:
bitch na kvadrat:hudicek:

clock-img

14.05.2005, 21:01

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Še nimam, pa je ta mala stara skoraj 13 mesecev, dojim 3-4 na dan, ponoči nič več.

clock-img

14.05.2005, 21:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jo po 3,5 mesecih tri dni, zdaj pa trenutno spet po starem 6 dni.:grrr:

clock-img

15.05.2005, 11:03

clock-img

brbra

pencil-img

189

Jaz jo po 8 mesececih tudi še nimam, sam kaj ko bo beštja lih na morju pršla- jo voham:)-:grrr:
Sem pa lih zadnjič z ginekologinjo govorila in je rekla, da je to čisto ok , tudi v smislu ovulacije manj jih imaš manj neoplojenih jejčec gre v nič- al neki takega:zmeden2: Je pa menstruacija znak da se je ravnovesje hormonov znova vzpostavilo in naj bi takrat tudi kg začele padat:bravo:Komaj čakam drugače bom jaz pod njimi klecnla:)-

lp:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem