cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

punce pomagajte - vlakec tomaž

clock-img

05.01.2012, 16:20

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Lepo vas prosim pomagajte mi poiskati mini  železnico in dizelsko lokomotivo. Hčerkica ima ogromno željo za rojstni dan, do petnajstega imamo čas. Smo že iskali po spletu pa žal nimajo na zalogi.
Hvala, vsak nasvet mi bo v pomoč.

clock-img

05.01.2012, 16:31

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

si pri Sončku.si pogledala?

clock-img

05.01.2012, 17:34

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi imamo rabljenouser posted image

clock-img

05.01.2012, 17:44

clock-img

misa4

pencil-img

637

Vau tole je zakon, tamali je dobil iz druge roke cel kup tega tomažka, pa ga ne ispusti iz rok, je svetouser posted image bom morala še dokupiuser posted image

clock-img

05.01.2012, 18:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz mam za prodat glanc novo še zapakirano železnico, samo je vlakec Tomaž noter.

Smo kupli preko neta, pol smo pa vidli eno še večjo za več denarja, skratka en drugi komplet, pa je že v tistem ta večjem vlakec Tomaž, tako, da une niti odprli nismo, smo rekli, da bomo probali prodat.

No kupli smo jo pa decembra, ker smo to gledali za dedka Mraza. Če te zanima mi pošlji zs.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

05.01.2012, 21:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

lotty4 maš zs user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

05.01.2012, 23:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.01.2012, 08:47

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Tega imaš sedaj povsod ful...BC, Pikapolonica, Mueller...ampak v kompletu ni dizelska lokomotiva, ponavadi je Tomaž.

Lahko pa kupiš progo posebej in zraven dizla.

Moj je imel manijo na Tomažka pred kakim letom in takrat je bilo tega precej manj po štacunah v Slo...tako da smo nekaj kupili na Bolhi, nekaj na e-bayu....

Sem pa opazila, da sedaj imajo v glavnem lesene vlakce (te, ki jih prodajajo ločeno) in se vagončki držijo z magnetom...zgleda ful kjut, samo potem verjetno ne pašejo na uno plastično progo....to moram pa še preverit....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem