writing-img

punce pomoč

clock-img

11.09.2006, 20:25

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Hej!!!

Sem na koncu 30 tedna pa sm bruhala k vidra dons-sicer sam enkrat tko da sm verjetno neki tazga pojedla, pa drisko sm mela.
Vse enkrat pol se je pa umiril. Pa me mal skrbi da nebi blo slučajno kej narobe, ker user posted image  sicer čutim vendar ne tako pogosto kot prejšnje tedne-dobr , sm slišala, da se po 28 tednu mal umirijo.

Hvala za odgovore,

Andrejka user posted image

clock-img

11.09.2006, 22:14

clock-img

ona

pencil-img

3685

Si mogoče pomislila,da nisi bruhala zaradi nosečnosti,ampak,da si mogoče fasala kakšno virozo,ki ima za posledice tudi bruhanje!Tu na našem koncu prav razsaja eno bruhanje in driskanje,ker e ful kolegov pritožuje nad prebavnimi motnjami.Danes je tudi moj sin bogi bruhal cel dan,upam,da bo jutri boljše!
pa tudi tebi želim čimmanj sitnosti in da boš kmaju uredu!

clock-img

12.09.2006, 07:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

andrejka: Pejt se k svojemu osebnemu zdravniku pokazat -> za vsak slučajuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2006, 08:34

clock-img

Ivek

pencil-img

46

Haj Andrejka!!!

Ziher razsaja virus, vem!!!!
Nič se ne bat!!! Če si bruhala en dan in je zdaj OK, nimaš se časa bat.

LP!!

Sve prave su ljubavi tužne...

clock-img

12.09.2006, 09:31

clock-img

fricka

pencil-img

751

Men se je isto zgodil čisto na koncu nosečnosti. Nevarnost je samo v primeru dehidracije. Jaz sem šla na pregled. takrat že v porodnišnico, naredili so mi CTG in pregled. Jesti sem morala krekerje za izgubljeno sol in pa veliko piti. Ni čist nedolžno.

clock-img

12.09.2006, 09:44

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem v 1. nosečnosti dobila v 8. mesecu vnetje ledvic in sem bila 3 dni v porodnišnici. Bruhala sem kot vidra vse 3 dni, jedla nisem nič, še po čaju sem bruhala. Pa ne misli, da se je kdo obremenjeval s tem, razen mene. So mi rekli, da je to čisto normalno, da ni nič narobe, samo da moram veliko piti. To je bila reakcija zdravnikov.

Ampak mogoče bi bilo pa vseeno dobro, da greš na pregled k os. zdravniku pa zaprosi še za pregled krvi v laboratoriju, da boš mirna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem