writing-img

punce svetujte mi prosim

clock-img

15.11.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

Včeraj sem imela PDP; dopoldan je blo še v redu, potem pa so me začeli zvijat krči-neenakomerno.vsake toliko me je zašravfalo.ok, sem šla na dolg sprehod, čeprav se nisem ravno najbolje počutla.ponoči do prib.5ih zjutraj sem lepo spala, potem pa močnejši krči vse do jutra.
sedaj pa me konstantno rahlo šrawfa in prib. na 10 do 8 min malo močneje.
glede nato, da še nisem bla na ctgju me zanima, če bi blo pametno se it pokazat?so to sploh popadki?
hvala vam

clock-img

15.11.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

Seveda pojdi do porodnišnice, da ti vsaj ctg naredijo.Sploh, če še nisi bila nikoli.

clock-img

15.11.2008, 15:15

clock-img

Anonimen

CTG- obvezno!

clock-img

15.11.2008, 15:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Nisi še imela CTGjauser posted image user posted image user posted image Skoraj težko verjamem... V P so lahko tut tečni glede tega, češ da pejt k svoji G. Ampak ker je vikend, jim kar povej, kako se počutiš in kakšno je stanje, te bodo že vzeli! Kar mal zaropotej če bo trebauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

15.11.2008, 16:06

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

V porodnišnico na CTG! Si že čez rok, pa še nisi mela ctg-ja? Hm...user posted image Jaz sem ga mela od 36. tedna dalje, enkrat tedensko. Po PDP pa običajno na dva dni moraš hodit v P. na preglede.

clock-img

15.11.2008, 17:18

clock-img

Claudi

pencil-img

202

Men je tud ful čudno, sm  38. teden, pa tud še nism mela CTG- ja.Mam zdele v torek pregled,mogoče ga bom zdej mela, sm pa od 35. tedna brez pregleda, čeprav sm mislna, da bom zdej bolj pogostej hodila.

clock-img

15.11.2008, 20:03

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeraj sem imela PDP; dopoldan je blo še v redu, potem pa so me začeli zvijat krči-neenakomerno.vsake toliko me je zašravfalo.ok, sem šla na dolg sprehod, čeprav se nisem ravno najbolje počutla.ponoči do prib.5ih zjutraj sem lepo spala, potem pa močnejši krči vse do jutra.
sedaj pa me konstantno rahlo šrawfa in prib. na 10 do 8 min malo močneje.
glede nato, da še nisem bla na ctgju me zanima, če bi blo pametno se it pokazat?so to sploh popadki?
hvala vam

Vse nosečnice morajo na dan PDP v P na pregled. Vsaj v Mb je tako. Ti se kar pojdi pokazat. Če niso popadki te bodo poslali domov in boš pomirjena.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

15.11.2008, 20:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Claudi

Men je tud ful čudno, sm  38. teden, pa tud še nism mela CTG- ja.Mam zdele v torek pregled,mogoče ga bom zdej mela, sm pa od 35. tedna brez pregleda, čeprav sm mislna, da bom zdej bolj pogostej hodila.

Zdej naprej bi mogla imet pregled vsak teden, pa tut CTG pred tem pregledom.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

15.11.2008, 21:08

clock-img

amaya

pencil-img

4434

in? kako se je končalo? Z user posted image ?

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem