writing-img

punkcija

clock-img

22.09.2009, 23:27

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

Imam eno težavo. Prosim, če mi lahko pomagate.

Jutri imam punkcijo-1 folikel, spontani ciklus (naročena v Lj ob 8h, verjetno podobno kot še nekaj ostalih), ob 10h pa imam že duge opravke. A je možno, da bom še pravi čas konec? Verjetno bi bilo dobro čimprej tja prit (7.30, 7:00?) Prosim, če mi lahko tiste, ki ste že to dale skozi poveste kdaj ste prišle in kdaj odšle od tam. Res bi nujno rabila to informacijo.

Najlepša hvala vam za odgovor. Želim vam ploden mesec z veliko veselja in user posted image

clock-img

23.09.2009, 06:55

clock-img

Anonimen

Ne bom trdila, da se ne da, čeprav po mojih izkušnjah bolj težko.
Razen če se zmeniš s sestro, da boš prva na vrsti za punkcijo.

clock-img

23.09.2009, 08:09

clock-img

tailor

pencil-img

229

jaz sem enkrat šla in je trajalo cel dan. prišla sem zjutraj ven pa šla zvečeruser posted image prišla sem zadnja na vrsto in še ležat sem mogla niti ne vem koliko časa .to je bil moj najhujši dan.

clock-img

23.09.2009, 10:33

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jaz sem imela v ponedeljek transfer, pred mano so imele punce punkcijo in so komaj začeli ob 9-9.30user posted image
Vse odvisno od dneva in Dr.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

23.09.2009, 10:41

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz bi definitivno prestavila tiste druge opravke, prvič ker skoraj ne vrjamem da bodo začeli delat pred deveto,kot drugo če tudi di prva na vrsti vseeno malo traja, pa fino je malo odležat.

Jaz sem prišla pred okoli sedmih, domo vp odšla po 14 uri, je pa res da sem bila zadnja na vrsti ker sem imela veliko foliklov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

23.09.2009, 19:15

clock-img

Anonimen

Hvala vam.

Sem bila 1. na vrsti, konec ob 9h. Samo sem bila čisto neuporabna, poležat sem mogla malo dlje in kar lepo je bolelo. Sem pa prespala skoraj cel dan.
Ja, sem prestavila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem