writing-img

punkcija vs. horionska biopsia

clock-img

20.12.2009, 00:04

clock-img

tinas

pencil-img

409

pozdravljene,

znimajo me izkušnje tistih, ki ste imele punkcijo in kasneje v nosečnosti tudi biopsio horionskih resic. kaj je hujše? se da primerjat bolečino? horionsko sem že imela, punkcija pa me čaka, pa me zanimajo vaše izkušnje...

hvala za odgovore
lpt

clock-img

20.12.2009, 13:23

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Sicer nisem ravno prava za odgovor, saj sem bila samo na punkciji, pa še to pod narkozo, tako da...user posted image

clock-img

25.12.2009, 21:08

clock-img

didi85

pencil-img

16

Mene zanima če se punkcija vedno opravlja pod narkozo ali samo v določenih primerih?

Drugače sem trenutno na inekcijah Diphereline v torek pa začnem z gonalom.

Hvala za odgovor,

Lp

clock-img

26.12.2009, 12:20

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Oooo Didi 85...še malo pa boš tudi ti grela malega pikeca...

Koliko sem prebrala, je odvisno na katero kliniko hodiš...pri nas v Mb se lahko ženska sama odloči ali ji delajo punkcijo pod nazo ali ne, pri Rešu baje nimaš izbire...

clock-img

26.12.2009, 12:20

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Joj kak slabo tipkam...pod narkozo sem mislila, ne nazo user posted image

clock-img

26.12.2009, 13:30

clock-img

didi85

pencil-img

16

Ja jaz sem tudi v MB pri dr. Vlaisavljeviču. Kaj pa je boljše za izbrati pod narkozo ali ne?

clock-img

26.12.2009, 14:32

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Po pravici povedano sem se odločila za narkozo, ker sem brala na forumu, pa tudi ena znanka mi je rekla, da baje to ful boli.
To bi znale povedati tiste, ki niso imele narkoze.

Sem pa po ponkciji bila in še sem fuuul napihnjena, pa bolelo me je ko sem se recimo vstala (kot da so me sami jajčniki)...

clock-img

11.01.2010, 11:10

clock-img

didi85

pencil-img

16

Evo v soboto sem imela punkcijo pod narkozo. Nič kaj strašnega edino kar je da zdaj malo težje sedim :). Bolniško pa imaš avtomatsko od dneva punkcije do dneva testa nosečnost torej nekje 2 tedna po transferju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem