writing-img

puranji zrezki in mozzarela/bovizola

clock-img

04.02.2009, 08:50

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Ima katera kakšno idejo za kombinacijo puranjega zrezka, v hladilniku se mi že lep čas valjata in mozzarela in bovizola, pa bi rada to porabila čimprej. Kako? Kakšna ideja?

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

04.02.2009, 08:54

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Popečeš zrezke  z obeh strani, vzameš ven , nafilaš s sirom, zapreš z zabotrebci. Popečeš do konca.

Prejšnji teden sem naredila isto, le da sem dala med sir še melancane. Res dobro.

clock-img

04.02.2009, 09:06

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ali pa zrezke narediš v sirovi /gobovi omaki, na njih položiš rezine mozzarele in daš za minutko v pečico

clock-img

04.02.2009, 13:49

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Evo sem naredila rulado, not sem zavila ohrovt, dodala mozzarelo, narezane gobice, pa kar v pečico, potem pa sproti zalivala.
Zraven sem naredila krompir - čips, čisto natanko narezan krompir, malo posoljen, pečen v pečici.

Potem sem naredila isti biskvit kot za nutelino torto (polovico biskvita), isto namočila z vodo in malo sladkorja, potem sem zmešala 2kisli smetanci, 10žlic sladkorja, 10žlic kokosa in premazala biskvit. To je bolje od nutela torteuser posted image
Se mi je pač dalouser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem