cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pvc okna interles

clock-img

08.10.2008, 20:15

clock-img

pupe

pencil-img

147

a se je kdo odločil za pvc okna od interles lenart, in kako ste zadovoljni?
sem dala marsikje predračun pa so oni za cca 20% cenejši,...

clock-img

08.10.2008, 20:46

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Midva imava Interles okna in zadovoljna.Pa okna od Novosena z obojimi zadovoljna enako.

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 8.10.2008 20:47:05 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.10.2008, 21:50

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

Lej, njihovih oken sicer ne poznam, lahko pa ti poved, da se v kvaliteti ne razlikujejo veliko. Isti profil, ti da istoo okno. Razlika je le v samem izgledu, al se firma potrudi, da nekaj naredi za zgled, al so montirani vredu. .....

Če je ugodna cena samo navali....  plastika je plastika pa bilo od koga jih vzameš...
LP

Lp, Mitja!

clock-img

10.10.2008, 11:32

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja pomembni so profili, ki pa so zdej itak povsod enaki (rehau). najbolj je pomembna  ubistvu  montaža. na koncu pa seveda tudi cena.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

10.10.2008, 14:42

clock-img

Katey

pencil-img

913

e

IZVIRNO SPOROČILO: ajtim76

Lej, njihovih oken sicer ne poznam, lahko pa ti poved, da se v kvaliteti ne razlikujejo veliko. Isti profil, ti da istoo okno. Razlika je le v samem izgledu, al se firma potrudi, da nekaj naredi za zgled, al so montirani vredu. .....

Če je ugodna cena samo navali....  plastika je plastika pa bilo od koga jih vzameš...
LP

Sicer ne razumem popolnoma, ali govoriš o profilih istega proizvajalca ali na splošno, da so vsi PVC profili iste kvalitete samo prodajalec je drug?

Lahko ti povem, da je na trgu kar nekaj različnih prodajalcev s svojimi profili in v PVC-ju so med najboljšimi Internorm, Finstral, .... Kvaliteta pa se pokaže čez določeno dobo (5let in več).

clock-img

28.10.2008, 08:17

clock-img

nežka

pencil-img

289

Interles imajo super okna, pa še montirajo ti jih strokovno. Cenovno so res ugodnejši, a to ne pomeni, da so kvalitetno slabši. Ti jih priporočam.

clock-img

28.10.2008, 08:35

clock-img

malania

pencil-img

613

Mi imamo AJM okna, že 10 let in so kot nova.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

04.11.2008, 09:03

clock-img

Mončica

pencil-img

25

Jst moram zelo pohvaliti Interles; 2 leti nazaj smo dali njihova okna na vikend in so zelo vredu. Čakali smo 1 mesec, monterji prijazni in hitri. Bili smo zelo zadovoljni.user posted image

clock-img

04.11.2008, 13:45

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Najbolj je treba gledat na montažo, tako kot so ti rekle. Sama kvaliteta se ne razlikuje bistveno oziroma imajo bolj kot ne vsi istega dobavitelja materiala (ravno sem to odkrila pri seminarski na podiplomskem user posted image ). Reklame niti antireklame ne bom delala ne enim ne drugim, ti pa povem, da če skor vsi rečejo, da je nekaj dobro, bo že kaj na tem user posted image V tem primeru sicer... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem