writing-img

queeny sedež

clock-img

02.06.2009, 13:22

clock-img

Akil

pencil-img

378

Živjo, mene pa zanima do kdaj ste uporabljale košarico za novorojenčke. Ker naš fant (dva meseca) noče biti noter in se je že zacel dvigovatuser posted image , me zanima kdaj lahko začnem uporabljat Queenyev sedež. Sicer je od 6mesecev naprej, ampak kaj pa če ga dam v ležeč položaj? Tako, da bi bil dol, ampak bi mali vseeno kaj videluser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

02.06.2009, 13:29

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Mogoče pa se sploh ne želi vozit, ampak nosit? Poskusi s kakšno vrečo za nošenje.

lp

clock-img

03.06.2009, 14:52

clock-img

Anonimen

Mi imamo buzza 4 in smo košaro zamenjali s sedežem s 4,5 mes. Pred tem sem jo včasih peljala kar v lupinici, ampak mislim, da ni težava v tem, da bi želel gledat ven, ker ga okolica še ne bo zanimala, pa itak tok daleč še ne vidi. Naša je pri 4 mes začela intezivno gledati okoli in na ful dojemati stvari. Mogoče pač ne mara voza in bi se res raje nosil, čeprav je kriza, če se noče peljat.

clock-img

03.06.2009, 15:13

clock-img

Akil

pencil-img

378

Res je kriza s temle nošenjem, ker ima mali že skoraj 7kg user posted image   Je kar težek za nosit, tudi v kengurujčku!user posted image user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

03.06.2009, 15:34

clock-img

fusia

pencil-img

612

Naš se je na srečo rad vozil v košari, smo jo uporabljali tako dolgo, da so mu skoraj že noge ven gledale user posted image .  Jaz vsekakor mislim, da je najbolje čimdlje. Odvisno kak imaš športni del. Če se čisto poleže potem ni tak problem.

clock-img

03.06.2009, 22:12

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Naš tudi niti pod razno ne mara biti v košari (star je pa komaj 1 mesec), pa od kolegice punca je isto ni marala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem