writing-img

quelle

clock-img

15.09.2008, 11:36

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Je katera že kupovala pri Quelle??
Zanima me kvaliteta stvari. Vidla sem eno fajn zimsko jakno za mulčka, pa ne vem, a si bom nardila uslugo če naročim, ali ravno obratno. Vsaka izkužnja zaželjena. Hvala!

clock-img

15.09.2008, 11:41

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz včasih kaj naročim pri njih, ponavadi so to modrci. se vedno tolažim s tem, da če mi ne bo ok, da lahko še vedno pošljem nazaj, ampak do zdaj je bilo vse vredu.

clock-img

15.09.2008, 11:46

clock-img

nena m

pencil-img

286

Jaz tudi včasih kaj naročim. Quelle ima kar solidno kvaliteto (večinoma). Če pa ti vseeno ne odgovarja, pa lahko vrneš - na njihove stroške. v 14 dneh ti vrnejo denar in nič ne komplicirajo.

clock-img

15.09.2008, 12:38

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz kr veliko naročujejem pr njih,glih danes sm dobila 2 pižami za otročka in jopico športno za mojega,super zadovojna in po nizki ceni.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

15.09.2008, 12:54

clock-img

spacika

pencil-img

27

Tudi pri nas smo jesensko garderobo naročili pri njih. Cene so ugodne, šlo se mi je pa največ za to, da ne hodiva z dvema user posted image po trgovinah, pa še v miru pomeriš, če ne ustreza vrneš. Smo imeli pa majhno težavo, ker so dupliciral naročilo, in smo vse dobili 2 x v različnih paketihuser posted image upam, da ne bodo kompliciral pri vračilu denarja. Kvaliteta pa je glede na ceno kar solidna. Tako da sem kar zadovoljna glede na to, da sem prvič tako kupovala. Aja pa pri vračilu ne plačaš poštnine, če vrneš v isti embalaži.

clock-img

15.09.2008, 12:54

clock-img

spacika

pencil-img

27

Tudi pri nas smo jesensko garderobo naročili pri njih. Cene so ugodne, šlo se mi je pa največ za to, da ne hodiva z dvema user posted image po trgovinah, pa še v miru pomeriš, če ne ustreza vrneš. Smo imeli pa majhno težavo, ker so dupliciral naročilo, in smo vse dobili 2 x v različnih paketihuser posted image upam, da ne bodo kompliciral pri vračilu denarja. Kvaliteta pa je glede na ceno kar solidna. Tako da sem kar zadovoljna glede na to, da sem prvič tako kupovala. Aja pa pri vračilu ne plačaš poštnine, če vrneš v isti embalaži.

clock-img

15.09.2008, 13:50

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

spacika...tudi tukaj si duplicirala sporočilo...user posted image user posted image user posted image
...merkaj kolikokrak pritisneš "Potrdi"
mal hecauser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

27.09.2008, 19:57

clock-img

migrena

pencil-img

191

joj mene pa malo **** tele njihove številke.....sem si naročila pa premajhno...kako št.si narošite tiste ki imate tam s ali m običajno številko???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem