writing-img

quinni vreča

clock-img

16.02.2008, 17:45

clock-img

Anonimen

pozdravljene.
imam 2 mesečnika, pa bi mu rada kupila eno zimsko vrečo za v voziček, da mu bo toplo, sedaj kljub da je oblečen kar dosti, ima mrzle rokice, imamo pa košaro. Imam quinny voziček, zato bi se kar odločila zA quinny vrečo sand. Nekje sem prebrala, da je uporabna od 6 mesecev dalje, kakšne so pa vaše izkušnje. Se jo splača nabavit ali naj pogledam kaj drugega v trgovinah? lp

clock-img

16.02.2008, 17:55

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Naš je bil celo zimo v njej, v pajacu pa zapet do vratu. Se je super obneslo. Je pa rojen septembra.

clock-img

16.02.2008, 17:58

clock-img

Anonimen

ali si ga imela v košari ali športnem delu ?

clock-img

16.02.2008, 19:22

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz imam mojo celo zimo v njej in sem zelo zadovoljna, je pa ta vreča kar precej velika, ne vem kako gre v košaro. So pa vreče za lupinico manjše, npr. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176344

clock-img

16.02.2008, 19:57

clock-img

žarnica

pencil-img

706

MI smo quinny vrečo uporabljali tudi v košari. Saj,če je otroček še majhen,ni problema. Drugače je vreča res malo velika za košaro,jo pač malo prepogneš spodaj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem