writing-img

quinny bazz

clock-img

27.10.2008, 17:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

za vse,ki imate ta voziček,me zanima sledeče.
Kako dolgo ste uporabljale.oz.do katerega mesca-lupinico??
Naša mala je stara dva meseca,pa sem študirala,da bi jo dala že v tisti športni del.Se mi zdi bolj koristen,ker je že bolj hladno zunaj in ima to zimsko vrečo gor.Pa še poleži se ga lahko,tako da.
Kaj mi priporočate??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.10.2008, 17:45

clock-img

Anonimen

Športni del buzza se mi sploh ne zdi primeren za tako malega otroka ... mislim da se poležat, samo potem mu nogice tako čudno v zrak štrlijo ... če se pa sedež podloži s kako brisačo ali dekco, se mi pa otroček potem tako izpostavljen vremenskim vplivom zdi ... sploh ko ima buzz tako malo strehico ... jaz bi ga imela še v košari Dreami.

clock-img

27.10.2008, 18:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Otika,jaz nimam košare.Do sedaj smo imeli lupinico maxi cossi.Ampak se mi zdi tako zelo na knap,pa še hladno.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.10.2008, 18:27

clock-img

principessablu

pencil-img

449

jaz sem jo imela v lupinici 9 mesecev,šele nato sem jo dala v športni del buzza,sem full zadovoljna in ga uporabljamo še zdej,ima pa 18 mesecev...

clock-img

27.10.2008, 18:52

clock-img

piamaria

pencil-img

523

user posted image imeli buzza 2 leti, super, ampak smo ga uporabljali od 5.m mes naprej.
Do 5 mes smo pa imeli q. formula 3xl- kar ok, ampak obavten, bolje buzz.
Tudi tretjič bomo kupili buzza, ampak 4, lani smo imeli še 3.
lp

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

27.10.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

Saraya, kaj pa če bi si sposodila ali pa kupila rabljeno košaro ... teh Dreami košar imaš po oglasih polno in se zelo lepo ohranjene dobijo tudi po 100 ali manj € ... ne vem no ... pred nami je par precej hladnih mesecev in jaz tako majhnega dojenčka ne bi tako izpostavljenega okrog vozila ... sploh če na daljše sprehode hodite. Pač moje mnenje.

clock-img

27.10.2008, 19:32

clock-img

glen

pencil-img

1870

Vsekakor priporočam nakup košare dreamy.Na oglasih se da dobiti rabljene po ugodni ceni

clock-img

27.10.2008, 20:27

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem ga dala v športni del pri 5em mesecu,pa še to je imel podloženo pod  ritko.
Pri dveh mesecih dojenček paše v globoko košaro.

clock-img

27.10.2008, 22:37

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lupinico- avtosedež še imamo.
Košaro sem zamenjala zdaj za športni del, pri 3.5m. Pod ritko sem podložila deko in zimsko vrečo sem dala gor pa mala uživa sto na uro.

clock-img

28.10.2008, 08:15

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Do sedaj smo imeli lupinico maxi cossi.Ampak se mi zdi tako zelo na knap,pa še hladno.user posted image

A neudobno pa ne??? user posted image Ubogo dete user posted image user posted image user posted image Si ne predstavljam, da bi svojega user posted image vozila v lupinici na sprehod user posted image pa to ja traja...mislim pri nas so sprehodi dolgi po 4 ure in več. Pa gre user posted image vmes tud kaj ven, v naročje (če pač ne spi). Sploh pa v lupinici na začetku ni priporočljivo imeti user posted image več kot 2,5 ure...
Košara pa ja ni tako draga; rabljeno dobiš že za polovico denarja, ki ga dobiš za paket user posted image oz. MO Mb da tud za rojstvo 100 ojrekov...user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

28.10.2008, 08:16

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Pri dveh mesecih dojenček paše v globoko košaro.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 10:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša je do sedaj bila v lupinici,pa je prav lepo uživala na sprehodkih .Gre samo zato,da bo sedaj hladno,zato sprašujem o športnem delu.Nevem pa,zakaj ene tako kritizirate lupinice,ki so narejene posebej za tako male dojenčkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.10.2008 10:49:20 >

clock-img

28.10.2008, 16:20

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Nevem pa,zakaj ene tako kritizirate lupinice,ki so narejene posebej za tako male dojenčkeuser posted image

Sploh jih ne kritiziram. Hvala bogu, da jih imamo za varnost naših user posted image . Za v avto seveda. Pa tud jaz kdaj našega user posted image peljem kr v lupinici, če greva na hitrco kaj kupit,...

Drugače pa si nabavi vrečo za v športnega - fina topla, pralna,... user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Drugače pa si nabavi vrečo za v športnega - fina topla, pralna,... user posted image

ja,saj v tem je poanta,da imam vrečo.user posted image

clock-img

29.10.2008, 12:26

clock-img

bina30

pencil-img

526

Lupinica sigurni NI primerna za daljše sprehode, ampak je v prvi vrsti namenjena prevažanju dojenčka v avtu. Sploh pa si ne zamislim, da sploh nisi imela košare in si že novorojenčka skoz prevažala v lupinici. Seveda so narejene posebej za take malčke, samo ne za veliko časa. Je pa res fino, ko tak malček zaspi, da ga enostavno z lupinico namontiraš na voziček in odhitiš po kak nakup ali po opravkih.

Če pomislim, da je že sedaj fajn hladno in da nas čaka še par mesecev mrazu in da je tvoj bejbi star komaj 2 meseca, se bi ti nakup košare obrestoval. Notri lepo leži, toplo mu je, zavarovan je s "haubico"...

Jaz sem mojega sinka v športnem delu začela prevažat s 5,5m, prej ni blo šans. Je pa Buzz tudi nam zakon!

clock-img

29.10.2008, 16:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tudi mi smo nabavli Buzza. Je res da čakamo še na uporabnika ampak ne vem. Meni osebno in mojemu se ta voziček ni zdel napačen. Zraven sva dobila še košaro in zimsko vrečo (ter polno vsega-proti vetru,komarjem,..). Meni je tudi sam dizajn lep, čeprav sem prvo bila zaljubljena v PP skate. Ampak vseeno se malo pogleda na finance in pol ugotoviš da ti je 100-200e kar dosti za kar dobiva marsikaj druga še. user posted image

clock-img

30.10.2008, 11:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nevem no,mi ko smo jo prvič dali v lupinico in smo šli na sprehod,je vredu prenašala.Je pa res,da naša dost poliva in bruha,zato pa ji oblika lupinici tud mogoče bolj ustreza,ker je fajn dvignjena.Osebno pa mislim,da se mi za te tri mesece ne splača košara nabavljat,pa tud po tem mrazu verjetno kaj dost ne bomo zunaj.Vseeno pa hvala za nasveteuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem