writing-img

quinny freestyle 3xl - zlaganje

clock-img

23.04.2008, 13:54

clock-img

XZY75

pencil-img

28

Poskusila sem ga zložiti brez tega, da bi vzela dol športni del in ne gre. Se sploh da zložiti skupaj s športnim delom? Kako? Če vzamem športni del dol in ostane samo ogrodje, ga zložim brez problema.

clock-img

23.04.2008, 19:40

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ne, športni del moraš odstraniti.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

23.04.2008, 19:47

clock-img

mala

pencil-img

913

jest imam comforta in se da zložiti s športnim delom-samo ti imaš najbrž drug modeluser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

23.04.2008, 21:02

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Seveda se da zložit tudi s športnim delom! Ne gre sicer tako skupaj kot če ga daš dol ampak jaz ga spravim tudi v prtljažnik mojega Citroen AX-a! Seveda moram dat zadnja kolesa dol ampak to je pa pri tem vozku tako preprosto da je že smešno....

clock-img

23.04.2008, 22:15

clock-img

XZY75

pencil-img

28

izgubljena_ovcka, kako pa ga zložiš? Jaz sem poskusila na enak način kot ko vzameš športni del dol, pa ne gre.

clock-img

24.04.2008, 08:31

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Tudi pri nas se zlozi, sicer ne na tako majhno, kot brez sportnega dela, se pa da.

Naslonjalo nagnes cisto naprej do nogic (imas zadaj rocko za reguliranje kota naslonjala), varnostni lok odpnes in ga zapres preko naslonjala nazaj), potem pa vozek zlozis kot ponavadi.

Mi smo to stalno delali, da bi morala sportni del vsakic dol dajat, se mi zmesauser posted image .

Ce ti ne gre, vprasaj za demonstracijo v trgovini, kjer si ga kupila, ali pri kom, ki ga ima!

clock-img

24.04.2008, 11:00

clock-img

XZY75

pencil-img

28

Nyah, hvala za navodila! Grem takoj probat. Če ne pa v kakšno trgovino, da mi tam pokažejo.

clock-img

25.04.2008, 10:52

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

ja tudi moj je prvič mislil da se ne da, ker si ni upal potisniti strehice tako naprej. Bil je mnenja da jo bo odlomil.

Gre zložit z športnim delom, kot so ti že opisale, res pa je da je voziček velik, tudi ko je zložen. user posted image
vendar še vseeno zame najboljfunkcionalen med vozički.

clock-img

25.04.2008, 18:13

clock-img

XZY75

pencil-img

28

Mi ga je uspelo zložiti, ampak sem se kar namučila zraven, še posebej ko sem ga sestavljala nazaj. Verjetno mi je zdaj tudi malo trebuh v napoto - bo verjetno potem lažje. Pa praksa verjetno tudi naredi svoje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem