writing-img

quinny prevleka

clock-img

08.08.2009, 20:22

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

jo je katera oprala v stroju? razmišljam, da bi jo na najnižji temperaturi, samo se bojim, da goba več nebo taka ko je.
da bi pa ročno, pa ne sčisti vseh madežev, če že, pa se suši ful dolgo, ker je pač negre tako ožeti.

clock-img

08.08.2009, 21:23

clock-img

akin

pencil-img

158

Ravno danes smo jo prvi oprali. V stroju, ampak na programu za "ročno" pranje in posebej. Ni blo nič narobe. Posušili smo jo pa za ziher raje na sončku.

clock-img

08.08.2009, 21:43

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

bom probala, upam da kaj ne zafučkam, ker res ne nameravam kupovat nov vozek v primeru, da se mi prevleka skrči. user posted image

clock-img

08.08.2009, 22:05

clock-img

akin

pencil-img

158

Evo, sem šla pogledat, ker me je zdej strah, da ne boš kaj zafučkala :)
No, če slučajno nimaš programa s tem imenom - pač na 30 stopinj opereš in daš čim počasnejše centrifugiranje. Ta program namreč centrifugira samo s 400 obrati, pa tud sicer malo počasneje obrača boben.
S hladno vodo se ti skrčila ne bo, če se meni ni... Sem jo že montirala nazaj, tako da ziher gre še gor :) Edini problem bi po moje bila preveč močna centrifuga, če bi ti kaj poškodovala material, ampak tudi to dvomim.
Srečno :)

clock-img

09.08.2009, 12:13

clock-img

bina30

pencil-img

526

Jaz sem jo oprala na 40 stopinj z normalnim ožemanjem in se ni niti malo skrčila. user posted image

clock-img

09.08.2009, 12:17

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

sem jo oprala zjutraj na 40, pa zaenkrat zgleda normalna. user posted image

clock-img

09.08.2009, 17:15

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Mi smo jo oprali na 40 stopinj in posušili v sušilnem stroju, brez problemov. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem