writing-img

quinny zimska vreča

clock-img

23.11.2008, 11:29

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Pozdravljene mene pa zanima kako ste z njo zadovoljne in do katere starosti jo lahko uporabljaš?Naša ima 6 mesecev pa je pokrita z dekicami sam jih takoj s sebe zbrca zdej pa ne vem a se mi jo sploh splača nabavt,mi bo prav prišla še drugo leto?

Hvala za odgovoreuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

23.11.2008, 12:42

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz jo vsekakor priporočam.
Mi smo bili ful zadovoljni z njo in nam je dobro služila.
Pa če ima zdaj 6 mes jo boš ziher še drugo zimo mela.
Poglej malo na male oglase,dobiš rabljene za dobro ceno

clock-img

23.11.2008, 12:54

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Hvala ti itak sem imela v mislih kr rabljeno,bom mal pogledala

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

23.11.2008, 15:22

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Nam služi odlično

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

23.11.2008, 19:36

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

hm, za prve mesece odlicno. si pa tezko predstavljam, da bi bil nas v njej, ko je bil 18m star. ga sploh nismo poskusali noter dajat ker je bil itak bolj ali manj na nogah, pa tudi ko ni bil, ga nismo nic ekstra pokrivali. no, edino ce mislis drugo leto po novem letu in ne cez eno leto.
kljub vsemu je po mojem vredna nakupa, navsezadnje jo bos lahko uporabljala do marca, aprila, kar je pa skoraj 5 mesecev.

Lp

< Sporočilo je popravil Kranjcanka -- 23.11.2008 19:37:34 >

clock-img

23.11.2008, 20:54

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz si ne predstavljam, da bi bila čez zimo brez vreče za noge. Bogi dojenčki, se nič ne migajo in jih hitro zazebe. Kar poskusi sesti v kafiču ven na kavico, pa boš dobila občutek. Sicer lahko kupiš kombinezončka, samo tega bo še prej prerasel. Jaz priporočam nakup vreče, pa jo boš spomladi oz. naslednjo jesen prodala, če ti ne bo služila več.
Tudi jaz si namreč težko predstavljam 18m malčka, ki pridno sedi v vozeku v vrečiuser posted image

clock-img

23.11.2008, 20:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem pri prvem uporabljala zimsko vrečo do 2,5l. Zjutraj sva namreč peš in z vozičkom hodila v vrtec. Imela sem tole zimsko vrečo, le druge barve:http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-ShowBigsAnsichten?ProductSKU=0015829&myPic=1%2c00

Zdaj imam originalno Quinnyjevo in je tudi OK.
Po mojem, če veš da jo boš potrebovala, jo kupi. Dobiš pa tistole zgornjo v Avstriji.

clock-img

23.11.2008, 23:07

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-ShowBigsAnsichten?ProductSKU=0015829&myPic=1%2c00

Tale pa zgleda res super. Pa še poceni je! In dovolj velika tudi za 2 letnikeuser posted image . Človek bi si jo kar šel kupit...

clock-img

24.11.2008, 09:27

clock-img

tosja

pencil-img

3706

clock-img

24.11.2008, 12:56

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Katy, jaz imam na Muri eno vrečo firme Premaman (v Lj. Emporumu), ki seveda ni originalna, pa čist lepo paše gor in je dovolj velika tudi za naslednje leto. Dala pa sem 19 eur zanjo.
Brez vreče si že nekaj časa ne znam predstavljati daljših sprehodov z user posted image .

Si sapis sis apis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem